NYC Expert Last Lipstick

Home » NYC Expert Last Lipstick

IMG_2674-001

Watch out! Er is een ware kleurenexplosie gaande in de nieuwe lipstickcollectie van NYC (New York Color). Vandaag heb ik een super review voor je over de nieuwe NYC Expert Last Lip Color. Ze zijn voedend, comfortabel, longlasting en beloven tot wel 6 uren lang te blijven zitten. Nieuwsgierig geworden?

IMG_2679

In totaal bevat de nieuwe lipstickcollectie van NYC 15 verschillende kleuren. Van bruine tot oranje kleuren en van roze tot rode tinten. Er is dus voor iedereen een passend kleurtje te vinden. Ik heb er in totaal zeven voor je getest en laat je door middel van swatches en fullface foto’s zien hoe ze bij mij uitpakken.
IMG_2701
De verpakking vind ik trouwens erg handig! Op de onderkant staat precies welke kleur je te pakken hebt en de huls heeft dezelfde kleur als de lipstick zelf. Het enige nadeel is dat de lipstick niet in zijn geheel terug te draaien is, zodat je heel voorzichtig de dop weer op de lipstick moet plaatsen. Je loopt anders het gevaar dat je de lipstick beschadigd. En dat willen we natuurlijk niet! Op naar de swatches.
NYC lipstick
Van links naar rechts:
Brandy Sparkle – een frosty roodbruine tint
Chocolate Chip – een frosty donker roodbruine tint
Creamy Caramel – een matte lichtbruine nude tint
Peach Fizz – een frosty perzik tint
Flirty – een frosy lichtroze tint
Air Kiss – een matte, felroze fuchsia tint
Red Rapture – een matte donker bessenrode tint
IMG_2905
Op deze foto draag ik helemaal niets. Zo kun je goed zien wat mijn natuurlijke lippenkleur is.
NYC lipstick1
Brandy Sparkle – Deze staat mij niet echt vind ik. De meeste bruintinten maken mij wat grauw en deze heeft ook nog eens een frosty finish wat mij meer aan de jaren ’90 doet denken.
NYC lipstick2
Chocolate Chip – Wat een geweldig naam! Helaas is dit ook niet echt mijn kleur. Te (donker)bruin voor mijn huidskleur.
NYC lipstick3
Creamy Caramel – Weer zo’n geweldig naam! Deze vind ik erg mooi. Hij heeft een matte finish en is zacht van kleur. Hoewel hij bruin is, staat hij me toch. Ik vind dit echt een mooie kleur!
NYC lipstick4
Peach Fizz – Een mooi zacht perzik kleurtje. Mijn mening is hier een beetje verdeeld over. De kleur vind ik mooi, alleen de frosty finish vind ik iets minder. Toch zou ik hem wel dragen!
NYC lipstick5
Flirty – Hello jaren ’80! Deze roze kleur heeft ook een frosty finish wat ik niet heel erg kan waarderen. De kleur is prachtig, maar de finish doet hem de das om. Jammer!
NYC lipstick7
Air Kiss – Jaah!! Deze is mooi! Hij heeft een matte finish en is lekker knallie! Hij doet me denken aan de kleur Hot Magenta van MeMeMe Cosmetics. Een goedkope dupe!
Collages2
Red Rapture – De laatste alweer. Ik vind hem classy en erg draagbaar. Hij is mat en mooi dieprood van kleur. Dit is een perfecte lipstick in de stijl van Marilyn Monroe!
IMG_2678

Ik vind de nieuwe lipsticklijn van NYC erg divers en dan heb ik er nog maar zeven van de vijftien getest.  Ze blijven goed zitten,  brengen makkelijk aan en er zit denk ik voor iedereen wel een geschikte kleur tussen. Wat ik zelf wat minder mooi vind, maar dat is persoonlijk, is dat er best wel wat lipsticks tussen zitten die een frosty/metallic finish hebben en daar moet je van houden.

NYC Expert Last Lip Color is voor €2,99 bij Kruidvat en Trekpleister te koop.

Wat vind jij van de nieuwe NYC Expert Last Lip Color lipsticks? Heb jij er al eentje geprobeerd?

Leave a Reply

Your email address will not be published.