FOTD: Naturel eyes & waves

Home » FOTD: Naturel eyes & waves
FOTD: Naturel eyes & waves

IMG_4396

Vandaag heb ik een FOTD (Face Of The Day) voor je. Ik had zin om me lekker op te maken en heb zitten snuffelen in mijn make-up case. Met bovenstaande producten heb ik een look gemaakt die ik tweede Pinksterdag droeg. Kijk je mee?

IMG_4338

Mijn haar zat gisteren gelukkig goed (yay!), dus daar hoefde ik niets meer aan te doen. Ik heb gekozen voor naturelle ogen en mooie koraalkleurige lippen. Dat is echt mijn favoriete kleur! Fris, maar toch met een kleurtje.

IMG_4335

Mijn huid heb ik mooi egaal gemaakt met de Rimmel Match Perfection foundation, echt mijn alltime favoriete foundation. Hij geeft me zo’n mooie glow en verdoezelt mijn oneffenheden. Met de Catrice concealer heb ik een pukkeltje aangestipt en heb ik de meest glimmende delen van mijn gezicht afgepoederd met een losse poeder van Clinique. Op mijn wangetjes deed ik een mooie oudroze blush met shimmer van NYX in Pinched en op mijn jukbeenderen ging mijn geliefde NARS Albatross highlighter. Om mijn gezicht te shapen en wat kleur te geven deed ik een semi-matte bronzer van Rimmel op.

IMG_4360

Mijn ogen heb ik naturel gehouden met twee kleurtjes uit het Sleek Respect palette. Op mijn ooglid en wenkbrauwbot heb ik een cremekleur aangebracht en in de arcadeboog een oranje/zandkleurige oogschaduw om meer diepte aan mijn ogen te geven. Op mijn wimperrand heb ik een oogpotlood van Urban Decay gebruikt, namelijk Smog. Een dikke lik mascara van Max Factor ging op mijn bovenwimpers, maar ook op de onderste. Tot slot heb ik een lipstick gebruikt van Essence (I’m Sailing), met daar overheen een cremesheen glass van MAC (Richer Lusher).

IMG_4344

Vogue! Klaar om te gaan!

De gebruikte producten op een rijtje:

Rimmel Match Perfection foundation – Soft Beige

Too Faced Shadow Insurance – Anti-crease eyeshadow primer

Sleek I-Divine Respect palette

Urban Decay 24/7 Glide-on eye pencil – Smog

Max Factor Masterpiece mascara – Black

Rimmel Naturel Bronzer – 027 Sun Dance

NARS Albatross highlighter

Catrice Camouflage Cream – 010 Ivory

NYX blush – Pinched

Essence lipstick – I’m Sailing

MAC Cremesheen glass – Richer Lusher

Wat vinden jullie van mijn FOTD?

Leave a Reply

Your email address will not be published.