Review | Essence ‘That’s what I mint’

Home » Review | Essence ‘That’s what I mint’
Review | Essence ‘That’s what I mint’

IMG_3958

Ik ben gek op het nagellakmerk Essie. Wat een mooie nagellakjes. En een heleboel mooie kleurtjes! Uh..bedoel je niet Essence? Dat staat toch bovenaan dit artikel? Jazeker, daar gaat deze review ook over! Maar…deze nagellak van Essence lijkt heel veel weg te hebben van Essie Mint Candy Apple. Dus wat dacht mijn portemonnee? Een goedkoper kleurtje scoren!

IMG_3957

Eigenlijk wilde ik dus Essie Mint Candy Apple (€10,16) hebben. Maar na meerdere keren misgegrepen te hebben in de Etos en bij gebrek aan een dergelijk budget, zocht ik met smart een goede dupe van het mintkleurige toppertje van Essie. Gelukkig is het internet een goede bron, want daar kwam ik Essence That’s what I mint tegen. Dit zou DE dupe zijn!

essence_thatswhatimint!_01

Bron

Goede dupe niet? Ik ben er in ieder geval overtuigd van dat je in het echt het verschil niet zult zien. Maar goed, op naar de swatches van Essence That’s what I mint.

IMG_3930

De kleur is erg mooi! Het is een heel licht mint kleurtje en neigt naar het blauwe toe.

IMG_3932

De lak dekt in twee laagjes, dus dat is prima te doen. Maar bij dat ene positieve puntje blijft het wel. Helaas had ik namelijk na een dag al heel erg last van chippen. En niet kleine randjes..nee hoor..echt grote chunks nagellak vielen van mijn vingers af..te zonde! Ook al is dit dan een hele goedkope dupe, ik zal hem niet meer dragen. Je nagels lakken om vervolgens een ravage aan het eind van de dag aan treffen vind ik niet fijn.

IMG_3958

Essence That’s what I mint is te koop voor €1,69 bij de Kruidvat. Helaas kan ik je hem dus niet aanraden voor de kwaliteit, maar als je een dupe zoek voor Essie Mint Candy Apple; dit is hem! Dan ga ik nu sparen voor die van Essie.

Weet jij nog een goede dupe voor Essie Mint Candy Apple? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.