Gigantische review | Eyes Lips Face (ELF) producten

Home » Gigantische review | Eyes Lips Face (ELF) producten
Gigantische review | Eyes Lips Face (ELF) producten

IMG_5009-001

Kon je twee weken geleden al twee looks met ELF producten zien, nu heb ik de volledige review + swatches voor je van maar liefst 5 (!) ELF make-upjes. Ik testte de Flawless Finish Foundation, een lipstick, een oogschaduwpaletje, een losse, minerale oogschaduw en een jumbo lipgloss stick. En een fijne bijkomstigheid is dat dit een budgetproof make-upmerk is. Lees gauw verder!

IMG_4974

Dit is de Flawless Finish Foundation uit de Studiolijn van ELF in de kleur Sand. Ik had hier al zoveel goeds over gehoord en gelezen in de Amerikaanse bloggerswereld, dat ik behoorlijk nieuwsgierig was. Hij beloofd dekkend te zijn en je een egaal gezicht te geven, hij bevat een spf 15 en is olievrij. Wat ik bij verschillende bloggers las, is dat hij geschikt zou zijn voor de droge huid. En laat dat nou perfect voor mij zijn!

IMG_4976

Het eerste wat me opvalt aan deze foundation is dat hij een pompje heeft. Wat ontzettend fijn! Dit vind ik het meest hygiënisch en voorkomt een hoop geknoei. De foundation is vrij dik van structuur en lijkt nog het meest op een crème. Er komt namelijk een prachtige bolletje uit het pompje zetten en blijft parmantig op de rug van mijn hand liggen. De geur is prettig en stoort me totaal niet. Het neigt naar een soort dagcrème geur. De kleur Sand leek mij het meest geschikt voor mijn huid en past perfect bij mijn gebronsde huid in de zomer. In de winter zal hij wat te donker zijn vermoed ik, maar voor nu voldoet hij goed.

Hij brengt makkelijk aan met mijn Real Techniques expert face brush en geeft een erg dekkend effect! Hij is glowy en laat mijn gezicht flawless achter. Mijn droge huid vind deze foundation geweldig, ik heb geen last van schilfertjes of droge plekjes, nee mijn huid blijft zacht en de foundation blijft zeker 8 uur zitten. Hij vervaagt wel iets aan het einde van de dag, maar dat neem ik voor lief. Hij blijft nog steeds goed dekkend.

Studio Flawless Finish Foundation in Sand – €6,80

IMG_4983

Dit is een oogschaduw uit de minerale lijn van ELF. Erg fijn dat ze dit soort make-up ook verkopen! Vooral de gevoelige huidjes kunnen hier baat bij hebben. De losse oogschaduw in Royal is een grijze kleur, met paarse ondertoon. Heel bijzonder en ik heb nog niet eerder zo’n kleur gezien. Ook is de pigmentatie echt top.  Hij heeft een behoorlijke shimmer en ik vind het prachtig!

Minerale eyeshadow in Royal – €4,00

IMG_5026

Links de Studio Flawless Finish Foundation in Sand en rechts de minerale oogschaduw in Royal.

IMG_5000

De Chubby stick van Clinique was de allereerste lipstickpotlood die op de markt kwam. Inmiddels lijken alle merken dit concept te hebben overgenomen en ook ELF komt met een Jumbo Lip Gloss Stick. Dit kleine potloodje heet Moviestar en is rood van kleur. Wat ik vooral anders vind aan deze stick is dat hij naar menthol ruikt. Ik ben daar geen fan van en ook het tintelende gevoel wat het op je lippen teweeg brengt is niet mijn ding. Desondanks is het wel een heel fijn kleurtje en brengt hij makkelijk aan. De pigmentatie is gemiddeld, maar de stick blijft niet lang zitten. Een glas drinken en een hapje overleeft hij helaas niet. Wel vind ik de kleur geweldig! Je moet het meer zien als een soort lippenbalsem met een goede kleur.

Jumbo Lip Gloss Stick in Moviestar – €2,50

IMG_5006

Dit is een lipstick uit de €1,- lijn van ELF en ik vind het echt ongelooflijk dat er make-up bestaat voor zo’n klein prijsje! Hierboven zie je de kleur Seductive, een koraalrood/oranje kleurtje. Ik weet echt niet hoe ik het precies moet omschrijven, haha! De kleur blijft gemiddeld goed zitten en heeft een sheer finish. Niet helemaal dekkend dus! Maar ik vind dat geen probleem want het geeft je een natuurlijke krachtige look.

Lipstick in Seductive – €1,00

IMG_5014

Links Jumbo Lip Stick Gloss in Moviestar en rechts de lipstick in Seductive.

IMG_4989

En als laatste wederom een product uit de €1,- lijn. Het Brightening eye color palette in de kleur Day 2 Night is weliswaar klein van formaat, maar bevat vier mooie kleuren die perfect bij elkaar passen.

IMG_5023

De kleuren hebben helaas geen namen, dus daar kan ik je niet mee verblijden!

IMG_5734

En dit zijn de looks die ik ermee gemaakt heb. Je kon ze al eerder zien in dit artikel. Ik draag hier de Flawless Finish Foundation, het oogschaduwpalette Day 2 Night (ik heb alle kleuren gebruikt) en de lipstick in de kleur Seductive.

IMG_5878

Op deze foto draag ik wederom de Flawless Finish Foundation in Sand, draag ik de minerale oogschaduw in Royal en op mijn lippen heb ik de Jumbo Lip Gloss Stick aangebracht.

IMG_5788

Close-upje van mijn ooglook met de minerale oogschaduw in Royal.

IMG_5012

Zooo…dat was een hele kluif, maar ik hoop dat je de reviews leuk vond!

ELF make-up is alleen online te koop in hun webshop op EyesLipsFace.

Heb jij ook iets van ELF in je make-up stash?

Leave a Reply

Your email address will not be published.