Tip | De nieuwste wintermode shoppen met korting

Home » Tip | De nieuwste wintermode shoppen met korting

Onlangs bijgewerkt15

Kalende bomen, hagelstenen die je om je oren vliegen en keiharde regen. Yup, de herfst is weer begonnen. Hoewel het officieel nog zomer is, merk ik dat de natuur daar anders over denkt. Maar ook ik ben wel weer toe aan het nieuwe seizoen en loop alweer warm voor de nieuwste mode. Laat mij er maar cosy bijlopen. Gelukkig is modeland ook weer rijkelijk gevuld met de nieuwste collecties en heb ik een goede bespaartip gevonden om de nieuwste collectie met korting te kunnen kopen!

1. Spijkerjas – Freaky Nation – €159,95

2. Bordeauxrode parka – Mazine – €199,95

3. Grijze leren jas – Only – €89,95

4. Bordeauxrode leren jas – French Connection – €139,96

5. Legergroene parka – Vero Moda – €99,95

Bovenstaande jassen vind ik trouwens helemaal te gek. Ze zijn lekker warm, stoer en helemaal van nu. De jassen met alleen leren mouwen blijven ook deze winter nog de trend. Daarnaast kan de parka ook nog steeds en als je het leuk vindt kun je hem ook in het bordeauxrood aanschaffen. Dat is net weer eens wat anders dan mosgroen. 

Schermafbeelding 2013-09-16 om 22.46.54

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer de volle pond in online webshops te betalen. Er zijn zoveel leuke kortingscodes op internet te vinden, dat je eigenlijk altijd gebruikt kunt maken van een code. Vaak geeft dit je recht op gratis verzending of €10,- korting op je hele bestelling. Scheelt toch weer een hoop! Toch is het even zoeken naar de juiste en geldige kortingscodes op het wereld wijde web. Gelukkig heb ik Bestekortingscode.nl gevonden, een site die alle geldige kortingscodes van webshops verzameld (zoals Zalando, Wehkamp, V&D, Spartoo) en heel overzichtelijk groepeert. Zo hoef je niet lang te zoeken en uit te vogelen welke codes nog werken. Superhandig!

Beste kortingscode

1. Grijze boots – Dr. Martens – €145,-

2. Sportieve sneakerwedges – Nike – €120,-

3. Donkerblauwe suede enkellaarsjes – Guess – €189,-

4. Suede veterschoen – Jonak – €75,-

5. Panter sneakerwedge – Ash Zest – €235,-

6. Zwarte leren boots – Vagabond – €100.-

Ook Sarenza heeft een hele leuke nieuwe collectie aan winterschoenen. De sneakerwedge blijft natuurlijk favoriet, maar de Dr. Martens maakt ook zijn opmars! Stoere en warme boots voor de winter, heerlijk! Maar ook een mooie, suede enkellaarsje vind ik stijlvol voor de winter. Casuel chic noem ik dat. En een paar lage, leren boots kunnen niet ontbreken deze winter. Ze zijn simpel, maar wel fashionable. I like! Ik weet al welke ik ga bestellen met korting bij Sarenza, haha ;).

Ga jij ook altijd op zoek naar kortingscodes als je een online bestelling doet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.