Winactie 3 | Rituals No. 23 Magnolia & Pink Pepper t.w.v. €39,- – Gesloten

Home » Winactie 3 | Rituals No. 23 Magnolia & Pink Pepper t.w.v. €39,- – Gesloten

019119 EDP No.23 Magnolia&PinkPepper P HR 2

En vandaag alweer de 3e winactie! Ik geef dit keer een spiksplinternieuwe geur weg. Je maak namelijk kans op de Rituals No. 23 Magnolia & Pink Pepper eau de parfum ter waarde van €39,-. De flacon bevat 50 ml, dus daar kun je een behoorlijke tijd mee vooruit. Klik verder en doe mee!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tadA7q1gHcY]

In bovenstaande video kun je zien dat ik de nieuwste parfum van Rituals weg geef. Rituals Cosmetics heeft namelijk de huidige Eau de Parfum collectie uitgebreid met twee nieuwe geuren: No. 23 Magnolia & Pink Pepper voor vrouwen en No. 17 Vetiver & Bergamot voor mannen. Ik geef natuurlijk het parfum voor vrouwen weg! No. 23 Magnolia & Pink Pepper is een natuurlijke, bloemige en fruitige geur. De parfumeur heeft zich laten inspireren door het verhaal van het magische Hof van Eden. Zoals de naam al doet vermoeden is No. 23 een combinatie van magnolia, roze peper en subtiele musk. Hij lijkt mij in ieder geval heerlijk!

Wat moet je doen (verplicht) om kans te maken op de Rituals No. 23 Magnolia & Pink Pepper eau de parfum?

  1. Volg Beautydagboek op Bloglovin en like dit artikel
  2. Like Beautydagboek op Facebook
  3. Vertel in je reactie wat je gedaan hebt om kans te maken.

Voor extra winkans mag je het volgende doen (is dus niet verplicht):

  1. Volg Beautydagboek op Twitter en tweet het volgende: “Ik maak kans via @beautydagboek op het Rituals No. 23 parfum op Beautydagboek.com. Doe je ook mee?”
  2. Abonneer je mijn YouTube-kanaal (LoveBeautydagboek)

Heel veel succes! En psst..dit zou de laatste winactie zijn, maar er komt stiekem nog eentje online dit weekend! Stay Tuned!

* Je kunt trouwens ook nog steeds mee doen met de winacties voor de Remington Pearl Pro Curl en een sieradenset van Bags, Jewels & More.

Leave a Reply

Your email address will not be published.