Review | Marc Jacobs Daisy Hot Pink eau de parfum

Home » Review | Marc Jacobs Daisy Hot Pink eau de parfum

IMG_7411

Marc Jacobs is een icoon. Met zijn vrolijke, kleurrijke ontwerpen laat hij iedereen stralen! Hij heeft een eigen stijl en heeft inmiddels al vijf geuren op zijn naam staan. De geur Daisy bestaat al een tijdje en er zijn ontelbaar veel versies van uitgebracht. Dit najaar is er een prachtige nieuwe flacon ontworpen voor deze vertrouwde geur. Aangepast met wat nieuwe geurnoten, maakt Daisy Hot Pink een flitsend nieuw voorkomen!

IMG_7395

IMG_7401

De flacon

De flacon schreeuwt om aandacht, maar is toch goed in balans. Kan dat? Ja, dat kan! Hij is mysterieus zwart, heeft een gouden dop en knalroze bloemblaadjes. De nieuwe fles is geïnspireerd op Marc Jacobs’ visie en iconisch gevoel voor stijl waardoor Daisy Hot Pink perfect bij het komende feestseizoen past waarin plezier, mode en verfijning elkaar ontmoeten. Ik vind hem in ieder geval prachtig en het is een echte musthave!

IMG_7408

IMG_7411

IMG_7414

De geur

De geur wordt omschreven als stijlvol, grappig en chique. Daisy Hot Pink bevat dezelfde geurnoten als de
 Daisy eau de toilette, maar Hot Pink is een eau de parfum en dat maakt wel degelijk verschil! De concentratie van de essentiële geurnoten is bij Daisy Hot Pink eau de parfum intenser, wat een extra verfijnd, luxueus effect geeft.

De natuurlijke frisheid van wilde aardbeien is in de topnoot subtieler, terwijl het hart helemaal opbloeit met viooltjes, jasmijn en gardenia die de geur een vintage twist geven. In de vrouwelijke basis vloeien de akkoorden van witte houtsooren, berken- en cederhout, naadloos samen tot een ronde, rijkere, krachtigere geurnoot waardoor de geur sensueler en warmer wordt.

Zelf heb ik de Daisy eau de toilette niet, maar ik had hem wel eens geroken en daarom was ik ook extra benieuwd naar de limited edition Hot Pink!

IMG_7420

IMG_7406

Mijn oordeel

Wat vind ik er zelf van? Daisy Hot Pink opent fris en fruitig met de geur van aardbeien. Daarna breken de viooltjes door en komen de houtsoorten naar boven. Ik zou de geur als fris omschrijven, maar hij eindigt warm zoals je in de avond een geur draagt. Hot Pink is fris, zoet, fruitig en warm. Nadien blijft hij fruitig en fris hangen. Heerlijk! Ik kan niet anders zeggen. Ik ben helemaal verslaafd geraakt aan deze geur. Dit is een geur die goed blijft hangen en aanwezig is. Maar hij is zeker niet dominant en zwaar. Toch hoef je dit designergeurtje niet veel bij te spuiten. Twee spray’tjes aan het begin van de dag is genoeg! Daisy Hot Pink is lieflijk, vrouwelijk en vrolijk.

Marc Jacbos Daisy Hot Pink eau de Parfum is een limited edtion geur en is beperkt verkrijgbaar. Wil je deze geur ook hebben, dan zou ik er snel bij zijn. Hij is vanaf nu te koop zolang de voorraad strekt bij de parfumerieën en warenhuizen.

Marc Jacobs Daisy Hot Pink – 100 ml – €66,-

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit geurtje? Ga je hem aanschaffen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.