Yves Rocher oogschaduw poeder palette + kerst ooglook

Home » Yves Rocher oogschaduw poeder palette + kerst ooglook

Yves Rocher oogschaduw poeder limited edition cover

Yves Rocher klinkt misschien een beetje oubollig. Alsof de beste man in Frankrijk zit te genieten van zijn pensioen en een dikke sigaar op zijn veranda aan het oproken is. Gelukkig kan ik je vertellen dat Yves een visie heeft en make-up op natuurlijke basis produceert. En het is ook nog eens proefdiervrij. Als dat geen goed begin is!

Yves Rocher oogschaduw poeder limited edition 1

Yves Rocher oogschaduw poeder limited edition 5

Het palette wat nu speciaal met de feestdagen te koop is heet officieel ‘oogschaduwpoeder limited edition’. Goh, dat dekt de lading gelijk. Maar het is wel lekker simpel en duidelijk. Het palette ziet er goed uit. Luxe zelfs. Het deksel is goudkleurig en glimt werkelijk waar prachtig. De merknaam staat op een moderne manier op het palette gedrukt.

Yves Rocher oogschaduw poeder limited edition 3

Yves Rocher oogschaduw poeder limited edition 2

Als je het palette opent zitten er drie oogschaduwkleuren in. De kleuren zijn niet gescheiden door een pan, maar zitten als een groot blok oogschaduw samengeperst. Voor mij is dit geen probleem, de kleuren zijn wat dat betreft groot genoeg om makkelijk je oogschaduwkwast in te dippen. Maar het wordt misschien een ander verhaal als je de oogschaduws veelvuldig gebruikt en de pan gaat raken. Wie weet vallen de kleuren dan eerder uiteen. Maar dat is een zorg voor later, we zullen zien wat er gaat gebeuren ;).
Yves Rocher oogschaduw poeder limited edition 4

Op naar de drie kleuren! Als eerste zie je een zachte, heel lichtroze highlighter. Perfect voor op je wenkbrauwbot en je binnenste ooghoeken. De middelste kleur is een mooie diepe lilapaarse kleur. Als laatste zie je een donkergroene kleur die naar een mosgroen neigt. Alle kleuren bevatten een lichte shimmer waardoor het een hele feestelijke uitstraling krijgt. En niet te vergeten, de prachtige afdruk die in de oogschaduw gedrukt zit! Een mooie bloem die het een extra limited edition gevoel bezorgt. Pretty, pretty, prety! Ik hou echt van dit soort details.

Yves Rocher oogschaduw poeder limited edition swatch no flash

De kleuren hebben geen namen, maar spreken denk ik voor zichzelf. De pigmentatie is prima! En ik kan jullie natuurlijk niet een ooglook onthouden met dit mooie palette!

Yves Rocher oogschaduw poeder limited edition full face

Yves Rocher oogschaduw poeder limited edition full face 3

Ik heb de basis gezet met twee verschillende oogpotloden. Op mijn bovenste en onderste wimperrand heb ik een dikke lijn gezet met de Urban Decay in Mainline (donkergroen) en in mijn crease heb ik een dikke lijn met de Maybelline Master Smokey in Smokey Violet (donkerpaars) aangebracht. Vervaag dit een beetje met een schoon wattenschijfje. Door eerst een ‘ondergrond’ te zetten, blijft je oogschaduw extra goed zitten en ‘poppen’ de kleuren echt van je ogen af.

Op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken heb ik de lichtroze highlighter aangebracht. Op het bewegend ooglid bracht ik de donkergroene oogschaduw aan en in de crease de lilapaarse kleur. Daarna heb ik het afgemaakt met een winged eyeliner en een dikke laag mascara van Be Creative. BAM! Wat een effect krijg je dan! Deze look is vooral heel draagbaar als je met de kerstdagen op stap gaat en een onvergetelijke indruk na wilt laten.

Yves Rocher oogschaduw poeder limited edition full face 2

Voor de rest van de look gebruikte ik:

  • Rimmel Wake Me Up foundation (review)
  • Be Creative Lash Me Baby All-in-one mascara (review)
  • MAC dazzleglass creme in Demure (review)
  • MAC ‘Love, Rihanna’ bronzing powder  (review)
  • Essence Stays no matter what waterproof eyeliner (review)
  • Urban Decay 24\7 Glide-on eyepencil – Mainline
  • Maybelline Master Smokey – Smokey Violet

Het Yves Rocher oogschaduwpoeder limited edition is te koop in de onlineshop van Yves Rocher voor €17,90. Vaak krijg je bij een eerste bestelling of bepaalde acties 50% korting en kun je dit palette al bestellen voor €8,95 (de prijs die ik ervoor betaalde).

Gebruik jij wel eens producten van Yves Rocher?

Leave a Reply

Your email address will not be published.