TAG | All I want for Christmas

Home » TAG | All I want for Christmas

All I want for christmas tag cover

Vanaf vandaag is het officieel kerstvakantie, yay! Sommigen zijn aan het werk, maar als je naar school gaat geniet je nu van je vrije tijd. Heerlijk toch om nu extra leuke dingen te kunnen doen met de vrije dagen. Afgelopen zaterdag kreeg ik een tweet van Lidewij dat ze me had getagd voor de ‘All I want for Christmas’ tag. Superleuk natuurlijk en ik moest hem wel even snel inplannen om hem nog op tijd te kunnen doen. Bij deze dus de tag en mijn antwoorden!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=THcbQyFtCqg]

1. Wat is je favoriete kerstliedje? En het meest verschrikkelijke?

Oh, dat is denk ik eentje van Michael Buble. Ik draai zijn album momenteel helemaal grijs! Mijn favoriet is dan ‘Holly jolly christmas’. En mag ik nog eentje noemen? Een gouwe ouwe van Chris Rea, namelijk ‘Driving home from christmas’. Zo heerlijk om naar te luisteren! De meest verschrikkelijke vind ik moeilijk om te noemen. Euh..misschien die van Wham? Haha, hoewel die ook wel weer zijn foute charmes heeft ;).

Beautydagboek christmas

2. Wanneer zet je je kerstboom op? En in welke kleur zijn de accessoires? (Het liefst zien we foto’s natuurlijk!)

De kerstboom staat bij ons nu 1,5 week denk ik. En de kleuren zijn rood met veel glitters en goud. We hebben er ook een stalletje onderstaan, dat hoort er voor mij ook echt bij :). Jade vindt het heel fascinerend om er naar te kijken en ik heb haar het kerstverhaal erbij verteld. Toen ze zag dat er een klein trappetje in het stalletje stond vroeg ze: ‘Wat is dat nou?’ Toen ik vertelde dat dat het trappetje naar de ‘slaapkamer’ was, moesten de beeldjes natuurlijk gelijk gaan slapen, haha! Terwijl ze er helemaal niet inpassen ;). Het appeltje onder de boom met een kaarsje erin heeft Jade trouwens op de crèche gemaakt. Heel lief!

3. Als ik de Kerstman was, dan zou ik…….

…er van genieten om lekker boven in de lucht rond te vliegen met mijn slee vol cadeaus. Lijkt me geweldig! En genieten van al dat lekkere snoep..jummie!

sneeuw

4. Wat is jouw ultieme kerstgevoel?

Ik wordt helemaal blij van sneeuw! Waar de een het verschrikkelijk vindt en er van baalt dat alles eronder zit, geniet ik enorm van een wit en dik pak sneeuw. Dat is echt mijn ultieme kerstgevoel in combinatie met kerstliedjes en het samenzijn met mijn gezinnetje.

5. Wat zijn je persoonlijke wensen (cadeaus en niet-materiële wensen) voor deze kerst?

Wij doen niet aan cadeaus met kerst, want we vieren altijd Sinterklaas (oh jee, mag ik hem wel noemen in deze tag?). Maarrrr…mocht de Kerstman toch de neiging hebben om iets onder de kerstboom te leggen, dan hou ik me aanbevolen voor het Urban Decay Naked 3 palette en een mooie lipstick van Chanel, de Rouge Allure Velvet La Précieuse om precies te zijn :).

wallet

6. Wat zijn je maatschappelijke wensen voor deze Kerst?

Goh, nu gaan we even diep hoor ;). Ik zou het heel fijn vinden als er in Nederland niet meer extreme armoede zou zijn. Je merkt er misschien niet direct iets van, maar het is er zeker! Ik vind het verschrikkelijk om te weten dat er gezinnen zijn die haast geen boodschappen kunnen doen. Of nieuwe kleding kunnen kopen. En dan denk ik in het speciaal aan de kinderen van deze gezinnen. Als kind zou je zorgeloos op moeten groeien, maar toch krijg je dit mee. Net zoals geen cadeautjes kunnen krijgen met de feestdagen of op je verjaardag. Het klinkt allemaal zo vanzelfsprekend dat je boodschappen kunt doen en cadeautjes krijg rond deze tijd van het jaar, maar dat is zeker niet voor iedereen het geval. Mijn hart breekt als ik dit op tv zie. Dus wat mij betreft mag er (nog) meer aandacht en hulp aan deze kwestie geschonken worden.

rendier bambi

7. Wie nomineer je voor het beantwoorden van deze tag?

Ik denk dat het eigenlijk een beetje te laat is voor deze tag om hem nog te doen, dus ik laat het taggen even voor wat het is. Mocht je hem nog wel willen doen, be my guest en neem hem gerust over!

En nu heb ik een vraag voor jou: wat vind jij het allerleukste aan kerstmis?

Leave a Reply

Your email address will not be published.