Mijn MAC lipstick stash + swatches

Home » Mijn MAC lipstick stash + swatches

MAC lipstick stash 2

Mijn make-upstash loopt over van de lipsticks. Je kunt haast wel stellen dat ik een lipstickverslaving heb! Vandaag laat ik je een gedeelte van mijn stash zien, namelijk het prachtige en kwalitatief hoogstaande MAC. Luxueus, heerlijk naar vanille ruikend en een lange draagtijd. MAC got it all! Ik neem je mee in mijn allerfijnste lipsticks.

MAC lipstick stash
MAC lipstick stash 3

Wat staan ze toch mooi op een rijtje te pronken. Ik ben erg gehecht aan mijn MAC’ies en draag ze allemaal met veel plezier. Gelukkig zit er geen enkele miskoop bij. Wel draag ik de ene kleur wat vaker dan de andere – jep, ik heb ook zo mijn favorieten onder deze acht beauty’s. En oh…was ik toch helemaal de kleur Ravishing vergeten op de foto te zetten! Die zat stiekem nog in mijn make-uptasje on the go.

MAC lipstick Ravishing

Ik heb hem er toch nog maar eventjes bij gepakt en zo krijgt Ravishing toch nog een mooi plekje hier 🙂 . Okee, nu ben je vast benieuwd naar de swatches, hier komen ze!

Swatches

MAC lipstick stash 2.1

MAC lipstick swatches

Watch me Simmer: een felle, koraalroze kleur

Innocence, Beware!: een zachtroze nudekleur

Gotta Dash: een lichte koraalkleur

Crosswires: een zachtrode, warme kleur

MAC lipstick stash 5

MAC lipstick swatches 2

Patisserie: een zachte, bruinroze sheer kleur

Cut a caper: een frisse, roze koraalkleur

Viva Glam 1: een donkere, bloedrode kleur

Ravishing: een oranje, terracotta kleur

Full Face looks

MAC lipstick patisserie lustre face

Van een paar lipsticks heb ik full face foto’s uit het Beautydagboek archief gehaald 😉 . Te beginnen met MAC Patisserie. Ik vind dit zo’n fijn everyday kleurtje! het kan overal bij en laat je lippen er mooi verzorgd uitzien. Een favoriet, zeker weten!

Mac viva glam the original lipstick

Dit is MAC Viva Glam 1. Wat vind ik hem mooi! Hij is niet brandweerrood, maar iets off rood. Wel opvallend en zeker right in your face. Maar ik hou ervan en draag hem graag als ik een avondje weg ga of uit eten. Je moet wel durven 😀 .

MAC Watch me simmer lipstick swatch

En als laatste, ook een hele mooie – en deze was destijds super populair – MAC Watch Me Simmer. Hij is fel en je zult zeker opvallen. Echt een kleurtje die je niet vaak tegenkomt, maar wel enorm mooi is! Het was een lipstick uit een limited edition collectie, dus je kunt hem niet meer krijgen helaas.

MAC lipstick stash

Mijn favorieten zijn Cut a Caper, Innocent Beware! en Patisserie. Ik draag die het meeste en ben er echt dol op! Ik hoop nog veel MAC’ies aan mijn stash toe te kunnen voegen, maar dat zal vast wel goedkomen, haha!

Heb jij ook lipsticks van MAC? Welke kleuren heb je?

Leave a Reply

Your email address will not be published.