Philosophy Time in a Bottle Daily Age-defying Serum

Home » Philosophy Time in a Bottle Daily Age-defying Serum

Philosophy daily age-defying serum 14

Het Philosophy time in a bottle daily age-defying serum is begin dit jaar gelanceerd. Een nieuw concept waar ik heel nieuwsgierig naar was. Het serum kun je namelijk bij thuiskomst zelf met elkaar mengen, zodat de kracht van de ingrediënten het beste bewaard blijven totdat je het daadwerkelijk gaat gebruiken. Hoe geniaal? Ik heb het daily age-defying serum nu een tijdje getest en ik ga je er alles over vertellen!

Clients|Philosophy

Het nieuwe serum van Philosophy heeft een mooie, witte verpakking die vrijwel alle producten van dit merk hebben. Ik vind het prachtig! Het ziet er clean en fris uit. Time in a bottle is wel iets anders dan je misschien zou denken op het eerste gezicht. Het bevat inderdaad een krachtig ingrediënt die een serum juist een serum maakt, maar bij dit exemplaar mag je zelf de werkzame stof toevoegen aan het basisserum. Mijn interesse was gelijk gewekt!

Philosophy time in a bottle daily age-defying serum

In tegenstelling tot andere serums doet Time in a bottle meer dan alleen het tegengaan van tekenen van veroudering. Het stimuleert ook het herstel van het DNA in de huid. Het DNA-herstellende complex in Time in a bottle bevordert het natuurlijk herstellende vermogen en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid. De zeer effectieve activator van vitamine C8 versterkt deze werking door huidveroudering – als gevolg van schadelijke invloeden uit het milieu – te voorkomen. Het speciale gietsysteem zorgt voor een optimale werking en een optimaal effect doordat het serum en de activator pas vlak voor het eerste gebruik worden gemengd.

Het Philosophy time in a bottle daily age-defying serum trotseert alle opkomende tekenen van huidveroudering en zorgt voor een huid:

  • die straalt
  • zonder grove poriën
  • die egaal is
  • die rimpelloos is
  • die glad is
  • die stevig is

Ik moet zeggen dat ik echt razend enthousiast was na het lezen van het persbericht. Dit willen we allemaal wel. Het klinkt natuurlijk fantastisch nu ik de 30 heb bereikt, maar in hoeverre dit echt werkt zullen we zien!

De verpakking

Philosophy daily age-defying serum 17

In het witte doosje zit een mooi bouwpakket. Het ziet er haast uit alsof je een ziekenhuistest gaat afnemen, maar niets is minder waar. Op het doosje staat afgebeeld wat er in hoort te zitten, zodat je precies weet of je niets mist.

De volgende ingrediënten zitten in het Daily age-defyling serum:

Water, Dimethicone, Alcohol Denat., Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethylsilane, Cyclopentasiloxane, Peg-8, Butylene Glycol, Polyethylene, Glycerin, Dimethiconol, Methoxy Peg-18, Camellia Sinensis Leaf Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Pongamia Pinnata Seed Extract, Angelica Archangelica Root Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Plankton Extract, Ptfe, Bifida Ferment Lysate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Ascorbyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Tocopherol, Polysorbate 60, Lecithin, Sclerotium Gum, Hydrolyzed Soy Flour, Retinyl Palmitate, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Micrococcus Lysate, Bacillus Ferment, Magnesium Aluminum Silicate, Maltodextrin, Trisodium Edta, Hydrolyzed Vegetable Protein, Disodium Edta, Sodium Phosphate, Sodium Hydroxide, Potassium Phosphate, Potassium Chloride, Sorbic Acid, Adenosine, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum/Fragrance, 1,2-Hexanediol, Silica, Xanthan Gum, Ascorbic Acid, Lactic Acid, Sodium Chloride, Alcohol, Acetic Acid, Phenoxyethanol, Bht, Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891).

Ik vind het wel erg jammer om te lezen dat een van de eerste ingrediënten Alchol Denat is. Gevoelige huidjes kunnen hier soms niet goed op reageren. Verder zie ik veel natuurlijke en verzorgende ingrediënten en wordt parfum bijna aan het einde van de lijst genoemd, yay!

Philosophy daily age-defying serum 18

De kit bevat een flesje met het witte basisserum, een zwarte dop (voor als je alles in elkaar hebt gezet), een trechtertje, een doseerpompje en het krachtige vitamine C8 serum wat ik straks ga toevoegen aan het witte flesje.

Philosophy daily age-defying serum 2 Philosophy daily age-defying serum 3

Het serum is knalrood en ziet er haast toxisch uit. Gelukkig is het een hooggeconcentreerde vloeistof met vitamine C8.

Toevoegen van het krachtige vitamine C8 serum

Philosophy daily age-defying serum mixing steps collage

Het is tijd om te mixen! Het basisserum wat in het grote, witte flesje zit is crèmekleurig en ietwat lobbig van structuur. Je zet het trechtertje in de hals en dan kun je de rode vloeistof toevoegen. Omdat de vloeistof wat dikkig is, kan er wat overblijven in het kleine flesje. Ik blijf natuurlijk een Hollander en heb het flesje omgekeerd op de trechter gezet zodat echt alles eruit kan lopen. Ha! Zo heb ik alles benut.

Philosophy daily age-defying serum 11

Oeps…ik moest schenken en fotograferen tegelijk, dat ging natuurlijk mis! Wel mooi om te zien hoe rood het goedje is. Schud het serum ongeveer 20 seconden goed heen en weer en daarna hebben de witte en rode vloeistof zich met elkaar gemengd.

Philosophy daily age-defying serum 12

Tadaa! Wat je overhoudt is een lichtroze serum – how pretty! – die in totaal 42,8 ml bevat. Door het venstertje kun je precies zien hoeveel er nog in het serum zit, zodat je weet wanneer hij aan vervanging toe is. Het is aan te raden om het serum binnen 3 maanden te gebruiken, gerekend vanaf het moment dat je de twee vloeistoffen met elkaar hebt samengebracht. Binnen deze tijd blijft het serum op zijn krachtigst. Als laatste kun je nu het pompje en de zwarte dop erop zetten. Zo ziet het er weer als een echt serum uit!

Werking en resultaten

Philosophy daily age-defying serum 13

Het Daily age-defying serum heb ik uitgebreid getest en er bewust de tijd voor genomen om goed een oordeel te kunnen vormen. Ik gebruik hem nu ruim 5 weken en ik merk wel degelijk verschil! Mijn huid is van zichzelf droog en gevoelig en reageert erg goed op de ingrediënten. Ik heb geen last gehad van allergische reacties, dus dat is de eerste pluspunt! Aan het begin van het testen, had ik door hormonale veranderingen  wat last van puistjes gekregen. Vooral mijn kin en het stukje huid tussen mijn wenkbrauwen waren niet heel appetijtelijk. Maar wat ik al na een week gebruiken merkte, is dat ik hier geen last meer van had. Joepie! Na langer gebruik merkte ik dat mijn huid steviger was, gladder en dat ik er net even iets ‘gezonder’ en stralender uitzag. Het is misschien een heel miniem verschil, maar ik merkte het wel! Of het echt tegen grove rimpels helpt, dat heb ik niet kunnen testen. Ik ben gelukkig nog gezegend met een vrij rimpelloos huidje 😉 .

Philosophy daily age-defying serum Collage

Het serum ruikt heel mild. Het is niet sterk aanwezig, maar als je het tussen je vingers wrijft en aanbrengt op je gezicht, komt er een zweempje geur voorbij en die is lekker fris. Het aanbrengen van het daily age-defying serum is ook echt een verwennerij. Heerlijk inmasseren en genieten!

Philosophy daily age-defying serum 15

Ik ben erg enthousiast over de Philosophy Time in a bottle daily age-defying serum en ik merk wel degelijk verschil in de conditie van mijn huid. Ik gebruik hem nu eenmaal daags in de avond, nadat ik mijn huid heb gereinigd. Wat mij betreft echt een verwenmomentje!

Pluspunten:

  • Het zelf in elkaar zetten van een serum, wie wil dat nou niet? Erg leuk en makkelijk om te doen!
  • De geur is mild en fris
  • Met mijn gevoelige huid kan ik het serum verdragen, het helpt mijn huid zelfs te verbeteren.
  • Het serum brengt makkelijk aan en voelt ook fris aan.
  • Na een week merk ik al verbetering van mijn huid; ik heb minder last van oneffenheden.
  • Na een paar weken merk ik dat mijn huid steviger, gladder en er stralender uitziet.
  • Er zit een flinke hoeveelheid serum in de flacon, 42,8 ml is lekker veel!

Nadelen:

  • Het zelf in elkaar zetten kan geknoei met zich meebrengen en het tweede, rode flesje en de dop zijn extra verpakkingsmaterialen.
  • Het serum bevat alcohol denat, wat uitdrogend en irriterend voor de huid kan zijn.
  • De prijs is vrij hoog.

Het Philosophy time in a bottle age-defying serum is vanaf nu te koop bij Ici Paris XL en in hun onlineshop voor €64,80. Als je op zoek bent naar een goed serum die daadwerkelijk iets voor je huid doet en je bent bereid om er geld voor te betalen, dan kan ik je deze echt aanraden!

Heb jij al eens producten van Philosophy gebruikt? Zo ja, welke en hoe bevallen ze?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.