Philosophy Thank You Raspberry Sorbet geschenkset

Home » Philosophy Thank You Raspberry Sorbet geschenkset

Philosophy Thank You Raspberry sorbet geschenkset 1

Niet vergeten hè? Noteer het in je agenda, want aanstaande zondag 11 mei is het Moederdag en mag je je lieve moedertje weer eens in het zonnetje zetten. Vertel haar hoe lief je haar vindt en dat je het waardeert wat ze allemaal voor je doet. Zelf kan ik me geen betere moeder bedenken, dus zondag kan ik echt niet overslaan! En hoe kan dat beter dan met een heel cute geschenksetje waar je spontaan vrolijk van wordt? Philosophy heeft de verpakkingen van haar geschenksets vernieuwd en dat hebben ze ontzettend goed gedaan.

Philosophy gift set

Drie geschenksets

Philosophy heeft drie verschillende sets die je bij Ici Paris kunt kopen. Birthday girl, Thank you en The cocktail party zijn allemaal om iemand lekker mee te verwennen. Wat zegt Philosophy over deze sets?

♡ Birthday girl: Iedere birthday girl wil cake. Vier het met de Vanilla Birthday Cake shampoo, shower gel & bubble bath en met de vanilla birthday cake high-gloss, high-flavor lip shine. 

♡ Thank you: Toon je waardering met een dubbele portie Raspberry Sorbet. Thank you bevat Raspberry Sorbet shampoo, shower gel & bubble bath en Raspberry Sorbet high-gloss, high-flavor lip shine. de hydraterende formule maakt de huid superzacht en de lippen glossy en mooi. het is een heerlijke manier om ‘thank you’ te zeggen.

♡ The cocktail party: Het is altijd happy hour met deze cocktail party set. The cocktail party bestaat uit een Senorita Margarita shampoo, shower gel & bubble bath en Melon Daiquiri high-gloss, high-flavor lip shine. De hydraterende formules maken de huid superzacht en de lippen glossy en mooi. Proost!

Thank you Raspberry Sorbet geschenkset

Philosophy Thank You Raspberry sorbet geschenkset 2 Philosophy Thank You Raspberry sorbet geschenkset 3

Philosophy Thank You Raspberry sorbet geschenkset 4

De geschenkset die ik review is de Thank You Raspberry Sorbet variant. Hij spreekt mij het meeste aan van de drie omdat hij lekker felroze van kleur is en omdat ik deze geur nog niet ken. De doos is van karton en is helemaal rond. Het is eigenlijk een grote koker waar de twee producten in zitten. Deze set bevat de shampoo, shower gel & bubble bath (240ml)  en een high-gloss, high-shine lip shine (lipgloss, 12ml).

Philosophy Thank You Raspberry sorbet geschenkset 5

Gevonden! Daar zijn ze al. Philosophy Thank You Raspberry sorbet geschenkset 6 Philosophy Thank You Raspberry sorbet geschenkset 7

Shampoo, showergel & bubble bath

Raspberry sorbet shampoo, shower gel, & bubble bath is een multifunctioneel product. Je kunt er niet alleen heerlijk je lichaam mee inzepen, maar ook nog eens gebruiken als badschuim en shampoo! Heel handig als je op reis gaat en niet al te veel mee wilt nemen. Als douchegel vind ik hem prima, de geur ruikt inderdaad naar frambozen maar is niet te heftig. De douchegel verdeelt makkelijk en is zelfs iets gebonden en dikker van structuur. En wat mij dan weer opvalt is hoe mooi hij glanst! Op de shampoo-kwaliteiten heb ik hem natuurlijk ook getest en hij voldoet prima. Je hebt wel een goede conditioner nodig, want ik merk dat hij niet heel verzorgend is. Maar soit, in de eerste plaats vind ik het een douchegel en daar is hij heel geschikt voor. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de fles niet groter is, want ik vind hem lekker!

Philosophy Thank You Raspberry sorbet geschenkset 10

Philosophy Thank You Raspberry sorbet geschenkset 8

Raspberry Sorbet high-gloss, high-flavour lip shine

Een lange naam voor een simpel product. Want deze high-gloss, high-flavour lip shine is een klassieke lipgloss zoals ik hem in het begin ter tijden heb leren kennen. Hij is ultraglanzend en bevat heel veel glittertjes die van je lippen een ware traktatie maken. Hij ruikt namelijk heerlijk zoet en doet me denken aan snoepjes! De lip shine is wel erg plakkerig, daar moet je van houden. Maar daar staat wel weer tegenover dat hij lang blijft zitten en je zeker een paar uur kunt genieten van je lipgloss. Een maaltijd overleeft hij zeker.

Philosophy Thank You Raspberry sorbet geschenkset 11

Qua kleur ziet de lip shine er in de tube koraalroze uit en je ziet een explosie aan glittertjes. Ik vind het prachtig om te zien en ik kan gefascineerd zitten kijken naar hoe de lipgloss er van alle kanten uitziet. I’m bedazzled! 

Philosophy Thank You Raspberry sorbet geschenkset 12 swatches

Bovenin de foto zie je de roze showergel, hij is milky framboosroze en jummie wat ruikt hij toch fijn! Onderdaan zie je de lipgloss. De glittertjes zie je heel goed, maar van een echte kleur kun je niet spreken bij deze high-shine, high-flavor lip shine. Je zult een mooie glans en glitters op je lippen zien, maar geen kleur.

Philosophy Thank You Raspberry sorbet geschenkset 9

Conclusie

De set vind ik een heel mooi cadeau om weg te geven. Of dit nu met Moederdag is of dat je iemand gewoon wilt verassen. Ik zou gewoon iedere reden aangrijpen ;). Beide producten ruiken heerlijk, maar als ik zou moeten kiezen dan ga ik voor de shampoo, shower gel & bubble bath. Hij doet wat een douchegel moet doen en ruikt ook nog eens heerlijk! De high-gloss, high-flavor lip shine geeft een mooie glans op je lippen, met een boel glittertjes. Wel plakt hij nogal en het is maar net of je daar van houdt. Vooral is dit een mooie set, die het denk ik bij heel veel vrouwen goed zal doen!

De Philosophy geschenksets zijn te koop voor €30,56 per set bij Ici Paris XL.

Heb jij al iets gekocht of in gedachten om je moeder te geven? 

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.