New in | Sperry schoenen + outfit

Home » New in | Sperry schoenen + outfit

IMG_2969

Het lijkt wel of ik alleen maar aan het shoppen ben, maar dat valt wel mee hoor! Een tijdje terug – toen het National Glamourday was – sloeg ik online mijn slag met deze ontzettend leuke Sperry bootschoenen. De een zal ze te ‘kak’ vinden, maar ik vind ze juist door het printje supercool. Ik hou wel van eyecatchers! Gelukkig kon ik ze op deze dag met 20% korting in mijn mandje mikken.

IMG_2966

IMG_2967

Mijn oog was gevallen op deze leuke Sperry schoentjes, toen ik ze ergens op een fashionblog tegenkwam. Ik was gelijk enthousiast! Ik zou en moest ze ook hebben. Nu zou je kunnen denken ‘Wat zijn dat voor kakkerige schoenen, dat draag je toch niet!’. Maar yes ladies, ik vind ze door het leuke printje echt geweldig en ik hou af en toe van schoenen die opvallen. Als je ze stoer combineert, bijvoorbeeld met een leren jasje en versleten broek zijn ze naar mijn idee helemaal niet zo elitair als je zou denken. Ik vind ze in ieder geval geweldig!

IMG_2971 IMG_2970

Outfit Sperry bootschoenen

En dit is een voorbeeld van hoe ik mijn Sperry’s zou dragen. Een lichte, versleten broek en mijn Zara top met leren, zwarte schouders. Ik hou er van om ze met stoere elementen te dragen, zo worden ze niet te netjes!

IMG_2955

I’m totally in love en ben heel erg blij dat deze exemplaren in mijn schoenencollectie staan te pronken. En nu nog de eerste stap met ze naar buiten. Altijd lastig hè, maar oké let’s do this!

De Sperry bootschoenen met panterprint kocht ik bij Invito en kosten €69,99. Gelukkig kocht ik ze destijds met korting en legde ik er €55,99 voor neer. Ka-tching!

Wat vind jij van de Sperry bootschoenen?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.