MAC Matte Lipstick in Velvet Teddy

Home » MAC Matte Lipstick in Velvet Teddy

MAC matte lipstick velvet teddy review 4

MAC staat voor mij voor verwennerij, luxe en een heel populair merk. Als ik iets hiervan koop dat ben ik echt heel blij en voelt het als een cadeautje, ook al heb ik het natuurlijk van mijn eigen centen gekocht. Al tijden had ik een mooie lipstickkleur van Kylie Jenner op het oog. Een bruine nudetint met een matte finish. Na een lange zoektocht kwam ik erachter dat ze Velvet Teddy van MAC gebruikte. Yes, die ging dus met mij mee naar huis!

MAC matte lipstick velvet teddy review 1

MAC matte lipstick velvet teddy review 2

MAC is officieel een visagistenmerk, maar is gelukkig ook te koop voor de gewone burger. Hurraw! De verpakking ziet eruit zoals we gewend zijn van MAC. Een zwart doosje met witte letters.

MAC matte lipstick velvet teddy review 3

De lipstickhuls heeft de vorm van een kogel, heel bekend en heel kenmerkend voor MAC. Het ziet er strak uit en je herkent de lipstick meteen.

MAC matte lipstick velvet teddy review 5

MAC matte lipstick velvet teddy review ingredienten

MAC matte lipstick in de kleur Velvet Teddy wordt omschreven als een matte donker beige kleur. En daar ben ik het helemaal mee eens. Opvallend is de grote hoeveelheid wonderboomolie (Ricinus Communis Castor seed oil) die in de lipstick zit. Wonderboomolie is erg geschikt voor huidverzorging. De olie wordt onder andere gebruikt om het gezicht mee te reinigen, maar het bevordert ook het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Dat is natuurlijk altijd goed meegenomen!

MAC matte lipstick velvet teddy review 6 MAC matte lipstick velvet teddy review 7 MAC matte lipstick velvet teddy review swatch

Velvet Teddy is echt matte en dat vind ik juist zo mooi! Ik ken genoeg bruine nudetinten met een glansje, maar matte zijn eigenlijk niet te vinden. Hij trekt mooi in je huid waardoor hij ook goed blijft zitten. Nog zo’n fijn voordeel van matte lipsticks!

MAC matte lipstick velvet teddy review swatch lips

MAC matte lipstick velvet teddy review swatch lips 2

En dit is het resultaat op mijn lippen. Een bruine nudetint die veel vrouwen goed zal staan. Je zou kunnen denken dat hij niet heel bijzonder is, maar door de matte tint is hij dat juist wel! Mocht je bewegend beeld willen zien (waardoor je de kleur nog beter kunt waarnemen), ik draag hem ook in mijn nieuwste (shoplog) video. Ik ben erg blij met mijn nieuwe MAC aanwinst en ben definitief om voor de matte lipsticks. Give me more please!

MAC matte lipstick in Velvet Teddy is voor €18,50 te koop bij de MAC Pro store, MAC counters en in hun onlineshop.

Wat vind jij van matte lipsticks? Heb je een favoriete matte lipstickkleur?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.