Ebay findings #3

Home » Ebay findings #3

Ebay koopjes Celine kanten rokje Collage

Iedere maand hou ik de leukste Ebay-items in de gaten en deel ik ze met je op mijn blog. Vandaag alweer de derde editie met ontzettend leuke, fashionable en goedkope artikelen tussen de €0,94 en €15,70. En dat allemaal inclusief verzenden! Kijk je mee?

Wit kanten rokje – €5,17 – I’m in love with lace! Hoe cute en prachtig is dit rokje? Ik zoek nog een leuke outfit voor een bruiloft en weet haast wel zeker dat ik voor kant ga. Leuk is ‘ie’ hè?

Celine look-a-like t-shirt – €6,69 – Het designermerk Celine ken je natuurlijk van de prachtige tassen, maar tegenwoordig heb je ook leuke it-shirts van dit merk. Ebay heeft goede knock-offs en ik zou dit shirtje dragen met een leuk, zwart colbertje en bijvoorbeeld het kanten rokje van hierboven.

Ebay koopjes kimono flowerband lavender satchel

Zwarte kimono met bloemen – €9,18 – Als je nu nog niet bekend bent met de kimono-trend, dan heb je geloof ik onder een steen geleefd! Deze leukerd kwam ik tegen voor nog geen tientje en zou ik graag deze zomer willen dragen.

Lavender satchel – €15,63 – Pastelkleurige satchels zijn momenteel ook zo’n hype. Iedereen lijkt deze dingen te kunnen vinden, maar ik kom ze zelf nooit tegen tot mijn grote spijt. Op Ebay zijn ze gelukkig te vinden en deze lavendelpaarse is toch wel heel schattig!

Flower haarband – €0,95 – Voor een leuke video op mijn blog wil ik nog zo’n bloemenhaarband gebruiken en voor deze prijs kun je hem toch niet laten liggen?

Ebay koopjes cut out dress flower statement necklace

Flower cut-out dress – €15,70 – Op de webshop van Loavies zag ik een ontzettend leuke cut-out dress die ik gelijk wilde bestellen. Helaas was hij niet meer in mijn maat te koop en ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Volgens mij komt deze goed in de buurt.

Flower statementketting – €4,54 – Deze ketting doet me zo denken aan die volle, rijkgevulde kettingen van de Zara! Ik vind ze zo mooi, maar ze zijn ook erg prijzig. Leuk budgetvariantje dacht ik zo!

Wat vind jij de leukste Ebay vondst van hierboven?

Handwritten liefs liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.