New in | Selected Femme Bag

Home » New in | Selected Femme Bag

Selected Femme Bag Marie Zwart 2

Dat ik van tassen hou is geloof ik geen geheim. Ik heb er in de loop der jaren dan ook heel wat verzameld, maar heb er met de verhuizing ook een hoop weg gedaan. De tassen die ik nu nog aanschaf moeten bij mij iets losmaken en mij het gevoel geven dat ik een bijzonder exemplaar in mijn handen heb. En zodoende heb ik nu nog maar een handjevol tassen in mijn kast liggen. Ik vind het heerlijk om een paar echt mooie tassen te hebben en zo kun je uitkijken naar een exemplaar waar je helemaal gek op bent. Ik heb namelijk een nieuwe, leren tas van Selected Femme die ik dolgraag aan je wil laten zien!

Selected Femme Bag Marie Zwart 1

Selected Femme is een merk dat kleding, accessoires en tassen in hun collectie heeft. Het is minimalistisch, maar met mooie, stoere details. Geen wonder dat mijn oog gelijk viel op deze Marie Bag! Hij is gemaakt van echt leer en heeft vierkante studs op de flap aan de voorkant. Daarnaast heeft hij een stoere ketting als hengsel. I like it! Ik hou van echte materialen, mijn favoriete tassen in mijn collectie zijn dan ook van echt leer gemaakt. Het leeft en geeft voor mij een bepaalde luxe vibe af.
Selected Femme Bag Marie Zwart 3

De tas heeft twee vakken, waardoor je je bezittingen goed kunt verdelen. Aan de voorkant zit een vak met rits, waar je bijvoorbeeld wat zakdoekjes, make-up spulletjes en je telefoon in kunt bewaren. Selected Femme Bag Marie Zwart 4 Selected Femme Bag Marie Zwart 5

En het leuke is dat als je de flap omhoog doet, je nog een extra groot vak hebt waar je kostbare spullen in kunt doen. De flap is als het ware het doorgeefluikje naar het grote opbervak in de tas. Snap je hem nog? Je kunt hier in ieder geval heel veilig je paspoort, portemonnee of wat andere belangrijke papieren instoppen. Ontzettend handig! Selected Femme Bag Marie Zwart 6

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij ben met mijn nieuwe tas! Hij is stoer, classy en van echt leer. Ik bestelde de tas bij Vimodos en de volgende dag had ik hem al in huis. Niet normaal hoe snel dat tegenwoordig gaat! De tas was overigens niet heel goedkoop, maar als je een tas van echt leer koopt zit je nu eenmaal in een hogere prijsklasse dan eentje die van nepleer is gemaakt. Nieuw kost de Selected Femme Marie Bag €153,95, maar ik zag dat hij nu in de aanbieding is voor €92,37. Ik vind dat een prima prijs voor een echt leren tas. I’m in love!

Ken je het merk Selected Femme? Wat vind je van mijn nieuwe tas?

Ondertekening Liset handgeschreven beschikbaar gesteld

Leave a Reply

Your email address will not be published.