Een classy en volwassen stijl ontwikkelen

Home » Een classy en volwassen stijl ontwikkelen

Fashionchick fashionista smartphoneshoesjes

De laatste tijd ben ik meer en meer op zoek naar mijn eigen stijl. Nu heb ik die wel, maar ik wil dat eigenlijk een beetje ombuigen naar een andere kledingstijl. Ik val vaak voor leuke dessins, aparte en bijzondere modelletjes en ga vaak voor platte schoenen omdat dat nu eenmaal lekker zit. Ik vind dit een leuke stijl, maar ik wil mijn kleding en accessoires iets meer volwassen, tijdlozer en classy maken!

Fashionchick fashionista smartphoneshoesjes 2

Ik heb sowieso een voorkeur voor bijzondere en met zorg gemaakte kleding. Het mag best simpel zijn, maar wel met mooie details. Mijn garderobekast is dan ook een verzameling van allerlei verschillende soorten kleding; casual, chic, comfort, dikke breisels, maar ook nette jasjes, jeans en chino’s en hakken. Waar ik graag heen wil is een tijdloze, klassieke en iets arty stijl. Het mag simpel zijn, maar de details of het stofje moeten bijzonder zijn. Zo is Mariannan een goed voorbeeld waarvan ik haar kledingstijl echt heel erg leuk vindt. Niet teveel poespas, maar wel met mooie sieraden van echte materialen en kleding in de kleuren grijs, wit, zwart, pastelroze en bordeauxrood. I love it! Toch kan het moeilijk zijn om je beoogde stijl aan te houden.

Zo wilde ik in eerste instantie bij bovenstaande foto, kiezen voor een vrolijk hoesje voor om mijn iPhone. Maar toen bedacht ik me dat ik graag wat meer grijze, zwarte, witte en (roze) pasteltinten wil dragen in mijn kleding. Qua accessoires wil ik het dan bij goud en neutrale kleuren houden omdat dat het mooiste bij mijn huidskleur past. Ik koos dus voor een mooi, wit, clean telefoonhoesje met een leuke, arty tekening erop. Deze komt uit de Fashionchick collectie; een webshop die een overzicht maakt van de meeste trendy en modieuze modewebwinkels. Ik vind de hardcase ontzettend leuk; hij is rustig en een tikkeltje creatief van uitstraling. Een goede keuze!

Fashionchick smartphoneshoesjes 2

Fashionchick heeft nog veel meer leuke hoesjes gemaakt die ik zeker het delen waard vind. Zo is er ook een hele vrolijke met flamingo’s waar ik in eerste instantie voor zou gaan, maar ja…die past niet in mijn te beogen stijl, haha. Soms moet je echt prioriteiten stellen en keuze’s maken! Ook vind ik de Candy Canes hardcase erg gezellig voor de kerst.

Ik doe dus hard mijn beste om een nieuw garderobe samen te stellen, nu hopen dat ik me er aan kan houden! Mocht je bovenstaande hardcases leuk vinden; ze zijn van Fahionchick en exclusief te koop in de webshop van Smartphonehoesjes. Ze zijn geschikt voor de  iPhone 6, 5, 5S, 4S, 4, de Samsung Galaxy S5 en de S4. Je kunt hem nu met 5% korting bestellen met de kortingscode SHFC5P.

Ik ben in ieder geval heel blij met mijn keuze voor dit telefoonhoesje. Het is een klein begin, maar misschien wel een grote stap naar een ietwat rustigere en volwassen stijl :).

Wat voor stijl zou jij graag zien in je kledingkast?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.