Win! My New Bag tas t.w.v. €79,95

Home » Win! My New Bag tas t.w.v. €79,95

My new bag winactie tas beautydagboek

Vandaag heb ik wel een hele leuke winactie voor je. Ik mag namelijk een tas weggeven van My New Bag ter waarde van €79,95! Je mag hem zelf uitzoeken, dus je bent helemaal vrij om je eigen model en kleur uit te kiezen. Wil je kans maken? Klik dan zeker even verder!

My New Bag is een Nederlandse webshop die onder andere tassen verkoopt die geïnspireerd zijn op beroemde designertassen zoals een Birkin, een Céline of eentje van Stella McCartney. Sommige zijn zelfs van echt leer. Daar ben ik echt gek op, want die gaan een stuk langer mee!

Als je bij My New Bag voor 21:30 uur besteld, heb je je tas de volgende dag al in huis. Lekker snel! Daarnaast verzenden ze over de hele wereld, maar de verzendkosten binnen Nederland zijn gratis. Kun je niet wachten en wil je alvast graag een tas bestellen? Met de code MNB10 krijg je 10% korting op de hele collectie. Dat is weer mooi meegenomen!

Maar het goede nieuws is natuurlijk dat je een tas naar keuze ter waarde van €79,95 mag uitkiezen in de webshop van My New Bag. Ik vind het ontzettend leuk om jullie op deze manier te kunnen bedanken voor het lezen van mijn blog. Dankjewel lieve volgers!

Wat moet je doen om kans te maken? 

Wat mag je doen om extra kans te maken? 

  • Volg Beautydagboek op Twitter en tweet: “Ik maak kans op een tas naar keuze van My New Bag t.w.v. €79,95 via @beautydagboek op beautydagboek.com”.
  • Abonneer je op mijn YouTubekanaal
  • Volg Beautydagboek op Instagram

En vergeet niet om een reactie achter te laten met wat je gedaan hebt om kans te maken! De winactie loopt tot en met zondag 15 februari 12:00uur en de winnaar krijgt per e-mail een bericht. Reageert de winnaar niet binnen drie dagen, dan zal ik een nieuwe winnaar kiezen.

Heel veel succes!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.