Essence Long Lasting Lipstick Nude

Home » Essence Long Lasting Lipstick Nude

Essence long lasting lipstick nude 05 cool nude & 03 come naturally review

Als grote lipstickliefhebber lag ik zowat letterlijk te wachten op de nieuwe Essence Long Lasting Lipstick Nude collectie. Want als ik het goed begreep, zat daar zowaar een Kylie Jenner-achtige lipkleur tussen. Ik ben gek op de donkere nudekleuren die je nu veel ziet en vooral met dat zweempje paars erin. Love it! Kortom, ik was er als de kippen bij toen afgelopen weekend bij ons het Essence-schap werd vernieuwd!

Essence long lasting lipstick nude 05 cool nude & 03 come naturally review 5

Essence long lasting lipstick nude 05 cool nude & 03 come naturally review 4

Essence long lasting lipstick nude 05 cool nude & 03 come naturally review 3

In totaal zitten er vijf verschillende nudekleuren in de Long Lasting Lipstick Nude collectie. Drie daarvan waren duidelijk te licht voor mij en daarom nam ik deze zachte, bruine tot roze lipsticks mee. De kleur 05 heet Cool Nude en 03 is Come naturally. Nieuwsgierig?

Essence long lasting lipstick nude 05 cool nude review 3

Essence long lasting lipstick nude 05 cool nude review 1

05 Cool nude is een oudroze kleur, maar toch fris. Ik kan hem het beste scharen in de ‘my lips but better’ categorie. Heel draagbaar en zeker voor iedere dag geschikt.

Essence long lasting lipstick nude 05 cool nude review 2

Vergeef me voor mijn glimhoofd, maar het was aan het einde van de dag en ik was vergeten even goed bij te poederen, haha. Maar alsnog krijg je wel een goed beeld van de kleur van de lipstick hoop ik! Op mijn lippen pakt hij echt uit als een gewoon, niet bijzonder, maar wel fijn draagbaar kleurtje. Een mooie beginnerslipstick of als je niet van al die felle kleurtjes houdt.

Essence long lasting lipstick nude 03 come naturally review 1 Essence long lasting lipstick nude 03 come naturally review 2

03 Come naturally is een koele mauve lipstickkleur. Hou je van de MAC Whirl en Soar lipliners, dan zit je met deze kleur echt wel goed!

Essence long lasting lipstick nude 05 cool nude & 03 come naturally review swatch

Links zie je 05 Cool nude en rechts is 03 Come naturally. Die laatste lijkt haast wel een blauwe (of nou ja, een paarse) plek, haha. Ik heb me niet gestoten hoor!Essence long lasting lipstick nude 03 come naturally review 4

Op mijn lippen zie je dat 05 Come naturally echt mauve is en een koele, paarse ondertoon heeft. Alsnog is hij vrij nude, maar wel op een paarse manier. Kan dat? Ja, dat kan. Whiehiee…
Essence long lasting lipstick nude 05 cool nude & 03 come naturally review 2

Eigenlijk ben ik dik tevreden over deze budgettoppers. Ik vind de nudekleuren heel leuk uitgekozen omdat ze niet voor een bleek effect zorgen, maar toch een neutrale look geven. Cool nude is een gewoon, alledaags kleurtje die niet te opvallend is, maar wel verzorgd. Come naturally is meer koel van kleur en heeft een mauve tint. Deze laatste is absoluut mijn favoriet en zal ik veel dragen. De houdbaarheid is prima, maar niet long lasting vind ik. Na twee uurtjes moet je wel even bijwerken omdat ze vrij romig van structuur zijn. Ze verzorgen je lippen prima en ik vind ze makkelijk aanbrengen. De prijs is ook om blij van te worden want je betaald maar €2,39 voor een Essence Long Lasting Lipstick Nude. Super!

Heb jij al iets uit de nieuwe collectie van Essence gekocht? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.