New in | Nike Air Max1 Ultra Moire sneakers

Home » New in | Nike Air Max1 Ultra Moire sneakers

Nike air max1 ultra moire mint kicks sneakers 6

Heb je het over de kleur mintgroen, dan beginnen mijn oren al te klapperen. Want ja, een regelrechte fan van deze frisse kleur kun je mij wel noemen! Ik was dan ook helemaal als een dolle toen ik deze Nike Air Max1 Ultra Moire sneakers tegenkwam op de blog van Mariannan, mijn favoriete Scandinavische blog. Ik was nog op zoek naar een paar goedzittende sneakers die ik de hele dag zou kunnen dragen en daarom bestelde ik ze maar al gauw!

Nike air max1 ultra moire mint kicks sneakers 3 Nike air max1 ultra moire mint kicks sneakers 4

Ik viel als een blok voor deze sneakers door de kleur. Want zeg nou zelf, dit kan toch niemand weerstaan? Ik bestelde net het laatste maatje wat te koop was en kneep in mijn handjes toen ze bij me thuis arriveerden. Mijn geduld was tot een nulpunt gezakt en ik maakte gelijk de doos open. En daar stonden ze dan, te pronken in de woonkamer. Het model is niet te grof, maar heeft juist een slanke pasvorm. Dat maakt het extra vrouwelijk en niet zo hard als andere Air Max 1’s van Nike.

Nike air max1 ultra moire mint kicks sneakers 5

Nike air max1 ultra moire mint kicks sneakers 1

De sneakers zijn gemaakt van een stevig buitenmateriaal en de binnenkant is lekker zacht en dempend. Ik heb dan ook het gevoel dat ik heel lichtjes en zachtjes voortbeweeg in deze schoenen. Ze zitten heerlijk! Ook hebben deze sneakers handige, verborgen reflectoren op de zijkant zitten. Alle foto’s zijn zonder flits gemaakt, maar bovenstaande is even expres met de flitser genomen zodat je goed kunt zien dat het Nike-teken en de onderkant van de schoenen oplichten als er een lamp op schijnt. Heel fijn als je met het schemerlicht naar buiten gaat. Zo ben je extra goed te zien!

Nike air max1 ultra moire mint kicks sneakers 7

In love with it

Wat ben ik blij me deze sneakers zeg! De kleur is zo ontzettend mooi en ze lopen heerlijk. Dit gaat vast een zeker een trend worden, mintgroene sneakers. Ik zeg het je! ;). Ik weet dat ze nog te koop zijn in het zwart, felroze, kobaltblauw en koraal.  Helaas is deze mintgroene kleur inmiddels overal uitverkocht. Ik kon hem in ieder geval nergens meer vinden. Ik weet zeker dat dit mijn favorieten voor de zomer gaan worden!

Ben jiij ook zo gek op de kleur mintgroen? 

Ps. Vanmiddag om 15:00 komt mijn vlog online waarin ik heb gefilmd over twee events die ik in Amsterdam had afgelopen donderdag. Neem dan vooral weer een kijkje!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.