Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint Dark & Medium

Home » Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint Dark & Medium

Makeup Revolution Ultra aqua brow tint dark medium cover

Perfecte wenkbrauwen, dat wil iedereen wel! Je krijgt er meteen een sprekend gezicht van en met een stel goede blikvangers hoef je ook niet zoveel make-up te dragen. Sinds een tijdje werk ik mijn wenkbrauwen bij en ben ik van alles aan het uitproberen. Het werd dit keer de vloeibare Ultra Aqua Brow Tint van Makeup Revolution. Ik testte maar gelijk twee kleurtjes!

Makeup Revolution Ultra aqua brow tint review 1

Ultra Brow Aqua Tint – €4,23

De Ultra Brown Aqua Tint is een crème-achtige substantie waarmee je je wenkbrauwen met precisie kunt invullen. Je kunt er strakke lijnen mee maken en hij blijft zitten als een huis. Geen vlekken of rare vegen aan het einde van de dag. Zwemmen, sporten, zweten…het kan allemaal volgens Makeup Revolution! De Ultra Brown Aqua Tint is te koop in vier verschillende kleuren. Fair, Light, Medium en Dark behoren tot de vaste collectie. Ik test daarvan de twee donkerste kleuren vanwege mijn zwarte wenkbrauwen. De kleuren Medium en Dark klikte ik mijn winkelmandje in!

Makeup Revolution Ultra aqua brow tint dark ingredienten review 3

Makeup Revolution Ultra aqua brow tint medium review

Dit is de kleur Medium. Ik bestelde twee kleuren omdat ik niet zeker wist welke tint het mooiste bij mij zou staan. Ik heb zwarte wenkbrauwhaartjes en daardoor ging ik er vanuit dat één van de twee donkerste kleuren wel bij mij zou passen. Medium is een warme kleur bruin en zit in een leuk, schattig tubetje.

Makeup Revolution Ultra aqua brow tint medium review 3

Als je het dopje eraf haalt, kom je een dun tuutje tegen. Heel handig, want zo kun je makkelijk doseren zonder dat alles eruit floept.

Makeup Revolution Ultra aqua brow tint medium review 2

Een beste hoeveelheid om je wenkbrauwen mee te kunnen doen, aangezien je maar een heel klein beetje nodig hebt om beide wenkbrauwen in te vullen.

Makeup Revolution Ultra aqua brow tint dark review 3

De tweede kleur die ik bestelde is Dark. Een pikzwarte kleur. Achteraf gezien misschien iets te donker, maar ja, omdat je nu eenmaal ook verzendkosten moet betalen bij een bestelling, wilde ik niet achteraf nog een tubetje moeten bestellen als de kleur niet goed was.
Makeup Revolution Ultra aqua brow tint medium dark swatch review

Links zie je Dark en rechts is Medium. Ik vind het kleurverschil nogal groot, ik had liever iets meer keuze qua kleur gezien, maar ik kan ze nog altijd mengen natuurlijk!Makeup Revolution Ultra aqua brow tint medium dark swatch review 2

De pigmentatie is dik in orde! Daarnaast vind ik de Brow Tints heel fijn werken. Ik stip een kleine hoeveelheid aan op mijn hand en breng dan met een schuin wenkbrauw-/eyelinerkwastje de Brow Tint aan. Met kleine streepjes vul ik mijn wenkbrauwen in.

Essence long lasting lipstick nude 03 come naturally review 4Makeup Revolution Ultra aqua brow tint dark review 2

Hier kun je goed het verschil zien. Links zonder de Ultra Aqua Brow Tint in de kleur Dark en rechts met. Helaas zijn mijn wenkbrauwen door medicijngebruik wat uitgevallen en moet ik ze nu wel bijwerken om ze wat strakker eruit te laten zien. Ik weet dat ze alsnog vol zijn hoor, maar ze waren voorheen echt heel vol en dik.

De kleur Dark is zwart van kleur en vind ik hier iets te hard overkomen, dus ik zou dan beter voor de Medium tint kunnen gaan of een mix hiervan. Wel ben ik heel blij met het strakke resultaat en dat ze de hele dag blijven zitten! Ook een groot voordeel; hij is heel betaalbaar! Voor zo’n €4,- ben je klaar, geen geld toch?

Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint is voor €4,23 te koop in de webshop van Makeup Revolution.

Wat is jouw favoriete product om je wenkbrauwen mee in te vullen? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.