Mijn nieuwe liefde Michael Kors Jet Set Travel Wallet

Home » Mijn nieuwe liefde Michael Kors Jet Set Travel Wallet

Michael Kors Jet Set Travel Wallet Silver Grey 1

Whoop whoop! Ik ben momenteel een heel gelukkige vrouw. Als ik één designermerk zou moeten noemen, dan ga ik absoluut voor Michael Kors. Ik draag mijn donkerblauwe Selma Large tas iedere dag en ben daar al drie jaar lang heel gelukkig mee (ja, ik heb een serieuze relatie met deze tas). En het leuke nieuws is dat ik een hele mooie portemonnee van dit merk in mijn collectie mag verwelkomen. Ik laat je mijn nieuwe aanwinst zien!

Michael Kors Jet Set Travel Wallet Silver Grey 2 Michael Kors Jet Set Travel Wallet Silver Grey 3

Ik wilde al zo’n twee jaar geleden een Michael Kors portemonnee aanschaffen, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het wel heel veel geld vond voor zo’n klein stukje leer. Mijn oog viel vooral op het Jet Set Travel model omdat deze gemaakt is van stevig saffianoleer. Ik merk dat mijn Selma Large bag er namelijk nog steeds uitziet alsof ik hem gisteren heb gekocht. Kwalitatief gezien is het daarom een hele goede koop!Michael Kors Jet Set Travel Wallet Silver Grey 4 Michael Kors Jet Set Travel Wallet Silver Grey 5

Wat ik vooral zo mooi vind aan deze portemonnee is dat hij heel fris en licht van kleur is. Hij is weliswaar grijs, maar door de zilveren details, zoals de letters van het logo en de rits, wordt het een stuk koeler en zomerser dan dat je voor gouden details zou gaan. Normaal gesproken zou ik daar voor kiezen, want de andere items die ik van Michael Kors heb zijn allemaal met goudkleurige details. Toch vond ik deze combinatie wel eens verfrissend en ben ik voor deze kleuren gegaan!

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe portemonnee en weet dat ik hier jaren plezier van ga hebben. Normaal gesproken kost hij €95,-, maar gelukkig kon ik hem met mijn shoptegoed bestellen die ik bij Winkelstraat.nl nog open had staan. Dat was wel even een ultiem verwenmomentje voor mezelf :).

Wat is jouw favoriete designermerk?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.