Tips voor een zorgeloze zomer + winactie Soltan zonproducten t.w.v. €33,85

Home » Tips voor een zorgeloze zomer + winactie Soltan zonproducten t.w.v. €33,85

Soltan zonneproducten winactie 1

Of je nu op een bewolkt terrasje een drankje doet of dat je op een tropische dag ontspannen aan het strand ligt: je beschermen tegen de zon is altijd belangrijk! Gooi daarom altijd een zonnebrandcrème of -spray in je tas als je weggaat. Zo kun je optimaal genieten van het mooie weer. Om de zomer zorgeloos en beschermd tegemoet te gaan, geef ik je tips en kun je dit prachtige pakket met Soltan zonproducten winnen!

Binnenkort is het alweer zover. De zomervakantie staat voor de deur! Natuurlijk hopen we op fantastisch goed weer en met zo’n fel zonnetje moet je je goed beschermen, maar hoe doe je dat?

♥ Zorg voor voldoende water als je onderweg bent of lekker aan het strand ligt. Je hebt vaak extra dorst met het fijne weer en daarnaast heb je van al dat gezweet wel wat vocht aan te vullen. Zeker met warm weer moet je oppassen voor uitdroging, dus drink genoeg!

♥ Op een zonnesteek zit niemand te wachten, dus bescherm je koppie extra goed tegen oververhitting. Hoedjes zijn hartstikke hip op dit moment, dus je hebt geen excuus meer om je bolletje genoeg koelte te geven. Vooral die rieten exemplaren zijn leuk voor aan het strand!

♥ Hoewel in de volle zon zitten een lekker warm gevoel afgeeft en daardoor ontspannend is, het is niet gezond om de hele dag met je huid in de zon te zitten. Gun je huid schaduw en verkoeling zodat hij tot rust kan komen en niet teveel schadelijke UVA- en UVB-stralen oploopt.

♥ En het allerbelangrijkste: vergeet niet om je gezicht en lichaam goed in te smeren met een zonnebrandcrème of -spray! De zon kan soms zo fel zijn, dat je binnen no-time verbrand en schade aan je huid oploopt. Kies daarom voor een hoge factor – SPF 30 of 50 – dan weet je in ieder geval dat je huid goed beschermt is. Een Soltan zonneproduct is hier perfect voor en beschermt jouw huid optimaal.

Soltan zonneproducten winactie 2

Natuurlijk heb ik nog een leuke verassing voor je! Ik mag een pakket met drie Soltan zonbeschermingsproducten weggeven t.w.w. van €33,85!!

Soltan is een merk dat dermatologisch getest is, zodat jouw huid zo veilig en betrouwbaar mogelijk wordt beschermt. De producten bevatten een unieke mix van UVA en UVB filters, een 5 sterren Ultra UVA bescherming en een antioxidant formule om je huid te garanderen dat deze volledig beschermd is tegen de schadelijke effecten van de zon. Klinkt fijn toch?

Wat zit er in het pakket?

♥ Soltan Protect & Moisturise face cream SPF 50+ (50ml) – €10,95

♥ Soltan Protect & Moisturise spray SPF 30 (200ml) – €13,95

♥ Soltan Soothing aftersun Aloë Vera gel (200ml) – €8,95

Hoe maak je kans op het Sultan zonnebeschermingspakket?

♥ Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje.

♥ Like de Facebookpagina van Beautydagboek.

♥ Volg Beautydagboek via Bloglovin‘ of Instagram.

Laat de zomer maar beginnen en wie weet ben jij straks de winnaar van dit pakket! De winactie loopt t/m woensdag 1 juli. Succes!

Psst…wil je ook nog kans maken op een extra groot Soltan zonbeschermingspakket t.w.v. €80,-, deel je tip voor een zorgeloze zomer dan hier en dan ben jij de hele zomer goed voorzien!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.