Kruidvat Douche Scrub Cranberry & Lychee

Home » Kruidvat Douche Scrub Cranberry & Lychee

Kruidvat douchescrub cranberry & lychee review 1

Deze zomer komt Kruidvat met drie nieuwe douchescrubs. Ze ruiken lekker, maken je huid glad en laat haar achter met een zijdezacht gevoel. En ook heel belangrijk: deze scrubs bevatten geen microplastics! Veel scrubs zijn namelijk gemaakt van plastic deeltjes, die na het afvoerputje van je douche, gewoon in de zee verdwijnen en voor een grote vervuiling van de zee zorgt. Kruidvat is dus heel verantwoord bezig, lees je mee met mijn review?

Kruidvat douchescrub cranberry & lychee review 2

Douche scrub Cranberry & Lychee

Dat Kruidvat met een fijne douchescrublijn komt, vind ik geweldig. Scrubs zijn namelijk niet al te goedkoop en vaak betaal je een lieve duit voor een goede scrub. Dat deze drogisterij met een budget versie aan komt zetten èn maar liefst drie lekkere geurcombinaties heeft bedacht, trok gelijk mijn aandacht. Er zijn drie geurcombinaties: Green tea & Apple, Orange & Kokos en Cranberry & Lychee. Zelf heb ik de laatste om te reviewen.

Waar staat deze scrub voor? 

♥ Het maakt je huid glad en zacht

♥ Heeft een reinigende en verfrissende werking

♥ Verwijdert dode huidcellen

♥ Bevat geen microplastics* (plastic deeltjes)

* In honderden producten die wij dagelijks gebruiken blijken kleine stukjes plastic te zitten, microplastics of micro beads. Niet alleen in scrubproducten, waar de plastic deeltjes een schurende functie hebben, maar ook in tandpasta, shampoo, lipgloss en mascara zitten micro beads. Bekijk hier de lijsten van producten met én zonder plastic. Studies tonen aan dat de plastic deeltjes in zee terechtkomen en hier onderdeel worden van de plastic soep. Bron
Kruidvat douchescrub cranberry & lychee review 3

Ingrediënten. Kruidvat douchescrub cranberry & lychee review 4

De tube bevat een handige klikdop om je scrub te kunnen doseren. Het werkt hygiënisch omdat je niet steeds met je (natte) hand in een potje hoeft te roeren. Pluspunt!
Kruidvat douchescrub cranberry & lychee review 6

De geur is verrukkelijk! Cranberry & Lychee is zoet, maar ook een tikkeltje fris. Ik krijg er vooral een heel tropisch gevoel van. Ik ruik vooral de lychee, de cranberry is iets minder aanwezig maar dat doet niets af aan de geurexplosie die ik ruik. Jum! De scrub is overigens erg vloeibaar, ik ben het wat steviger gewend wat dat betreft. Het heeft meer de structuur van een dikke douchegel met scrubdeeltjes erin. Kruidvat douchescrub cranberry & lychee review 5

De werking is prima, ik breng een hoeveelheid ter grootte van een €2,- munt aan op mijn hand en ga met draaiende bewegingen over mijn natte huid. De scrub wordt dan wat crèmig van structuur en smeert fijn uit over je huid. Hij doet overigens ook prima zijn werk als douchegel, dus de keren dat je je lichaam lekker scrubt, is inzepen niet meer nodig. Naderhand is mijn huid zacht en glad en ruikt heerlijk naar lychee. Scrubben zou ik overigens niet vaker doen dan twee keer in de week om je huid niet teveel te belasten. Ik vind dit echt een aanrader voor een fijne prijs!

De Kruidvat Douche Scrub is nu te koop voor €2,99 bij alle Kruidvat filialen en op Kruidvat.nl.

Wat is jouw favoriete scrub? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.