Budget tip | Transparante make-upopberger

Home » Budget tip | Transparante make-upopberger

Action sieradendoos jewelry box 6

Je kent ze wel, van die leuke Youtubevideo’s waarin Amerikaanse meiden hun make-upcollecite laten zien. Kwijlend zit je te kijken naar die mooie, transparante opbergdoosjes waar de meest luxueuze merken in liggen te prijken. Juist ja. Dáár loop ik nou warm voor! Nu heb ik al een prachtige Clear Cube waar mijn hele stash in zit, maar mijn favoriete lipglosses, lipsticks of blushes mogen best bij mij op m’n bureau staan. Maar dan wel in een leuke box! Ik zag, kwam & overwon en nam deze veel te leuke, maar lief geprijsde make-upopberger mee!

Action sieradendoos jewelry box 1

Action sieradendoos jewelry box 3

In totaal nam ik twee van deze – officieel genoemde – sieradendoosjes mee. Ik denk dat je armbanden of ringen hier ook prachtig in zullen staan, maar ik moet zeggen dat ik ze liever gebruik voor mijn mooiste lipsticks en lipglosses. Action sieradendoos jewelry box 2

Er past niet héél veel in, maar het is prima te doen als je een bescheiden stash hebt. En anders gebruik je hem – net als ik – gewoon voor je meest favoriete make-upjes, die je dicht bij de de hand wilt hebben.
Action sieradendoos jewelry box 5

En zal ik verklappen hoe duur deze rakker is? Maar €2,99!! Dat is nog eens een meevaller niet? Ik zag hem toevallig bij de Action liggen en was echt verbaasd dat ze dit soort leuke make-upopbergers verkochten. Ik twijfelde dan ook niet lang om er twee mee te nemen. Ze zien er classy uit en zijn super makkelijk om een kleine collectie in op te bergen. Daarnaast staat het ook nog eens hartstikke leuk!

Wat vind jij van deze transparante make-upopberger? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.