Maybelline The Nudes eyeshadow palette

Home » Maybelline The Nudes eyeshadow palette

Maybelline The Nudes eyeshadow palette review 6

Bruine en nude kleuren blijven mooi. Het zijn fijne beginnerskleuren, maar echte make-upjunkies kunnen er ook compleet mee los gaan. Nu kennen we allemaal wel de Naked palettes van Urban Decay die een regelrechte hit zijn. Helaas zit daar ook een behoorlijk prijskaartje aan. Als je nou geen zin hebt om tientallen euro’s aan een mooi oogschaduwpalette uit te geven, dan presenteer ik je nu het Maybelline The Nudes eyeshadow palette!

Maybelline The Nudes eyeshadow palette review 1

Maybelline 

Maybelline is een drogisterijmerk dat prima te verkrijgen is. Het is betaalbaar en staat vooral bekend om haar fijne mascara’s, de Color Drama lipstickpotloden en natuurlijk de populaire Color Tattoo’s (langhoudende geloogschaduw). Nog niet eerder heb ik een drogisterijmerk zo’n compleet en groot nudekleurig oogschaduwpalette zien uitbrengen. Maar we zijn gered! En daarnaast is hij goed betaalbaar, je rekent €15,99 voor dit palette af.Maybelline The Nudes eyeshadow palette review 3

Maybelline The Nudes eyeshadow palette review 2

The Nudes eyeshadow palette

Het Nude Palette bevat twaalf verschilende kleuren en is wat mij betreft echt een musthave make-up product. Door de verschillende kleurnuances kun je zowel voor een zachte nude look gaan, als voor een intense en smokey look. Je hoeft dan alleen maar de donkere en meer shimmery kleuren te gebruiken. Het palette is veelzijdig en je kunt er veel kanten mee op.

Op de achterkant van het palette staan suggesties om een ooglook te creëren, zeker handig als je zelf niet zoveel inspiratie hebt. Met de donkere tinten op het palette kun je diepte creëren en met de lichte tinten kun je delen van het oog oplichten. En wist je dat je dit palette op meerdere manieren kan gebruiken? Met de lichte tinten van het palette kan je bijvoorbeeld niet alleen je oog, maar ook bijvoorbeeld je jukbeenderen of wenkbrauwen highlighten.
Maybelline The Nudes eyeshadow palette review 5

De verpakking vind ik er goed uitzien, hij is zwart en glanzend en voelt stevig aan. In het vakje onderaan zit een oogschaduwapplicator, maar zelf gebruik ik liever mijn eigen kwasten. Ook is hij erg makkelijk om mee te nemen door het platte formaat. Het ziet er goed uit!

Maybelline The Nudes eyeshadow palette review 4

De twaalf kleuren wisselen elkaar af in matte en shimmery kleuren en hebben helaas geen namen. Wat me wel opvalt is dat de bovenste rij voornamelijk koele nudekleuren bevat en de onderste rij iets warmere. Op naar de swatches!Maybelline The Nudes eyeshadow palette review 7

De bovenste rij. Maybelline The Nudes eyeshadow palette review 8

De onderste rij.

Wauw, wauw, wauw! Je kunt wel zien dat de pigmentatie echt geweldig is! Ik zou het zelfs durven te vergelijken met een merk zoals Urban Decay. Met één veeg zet ik deze swatches en ze brengen heel zacht aan. Ook blijven de oogschaduws netjes en korrelen ze niet buitensporig. Ik ben heel tevreden, maar dan tevreden zelfs!

Maybelline The Nudes eyeshadow palette review 10

De ooglook maakte ik volledig met de kleuren uit het The Nudes palette. 

Overige gebruikte producten (klik op de producten voor de reviews):

Clinique Beyond Foundation + Concealer gemixt met MAC Lightful C Tinted cream

Rimmel Wake me up concealer

Benefit Roller Lash mascara

GOSH Xtreme liquid gel eyeliner

MUA Pro-brow ultimate brow kit in Fair – Mid brown

MAC Love, Rihanna bronzing powder

Sleek blush in Suede

Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses Stay On lippotlood in Spice

Maybelline The Nudes eyeshadow palette review 9

Conclusie

Het eerste oogschaduwpalette van Maybelline dat in Nederland in de schappen ligt, is een echte aanrader. Ik vind de pigmentatie hoogwaardig en de oogschaduws werken makkelijk, zijn zacht in het aanbrengen en blenden goed. De structuur is prima en korrelt gelukkig niet. Het is een nude tot bruinkleurig palette dat voldoende onderscheid biedt tussen de verschillende tinten die het bevat. Ik vind dat dit palette zelfs te vergelijken is met de kwaliteit van Urban Decay. En de prijs? Daar wordt je nog blijer van. Ik in ieder geval wel :).

Het Maybelline The Nudes palette is een geweldige aanschaf als je op zoek bent naar een betaalbaar, maar kwalitatief goed oogschaduw palette.

Maybelline The Nudes palette is o.a. te koop bij Kruidvat en kost €15,99.

Denk jij dat je dit palette zou aanschaffen? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.