Uit de kleren als je zwanger bent

Home » Uit de kleren als je zwanger bent

kourtney-kardashian-dujour-pp

Een zwangerschap is iets heel bijzonders voor het lichaam van een vrouw. Je verandert, je ziet er anders uit en je voelt je anders. Natuurlijk is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend en logisch, maar als je dan zwanger bent, zijn er veel vrouwen die graag hun lichaam vastleggen om later nog eens terug te kunnen kijken naar die unieke en bijzondere periode.

Veel stellen kiezen in deze periode voor een zwangerschapsfotoshoot om te kunnen genieten van het toekomstige gezinslid. Waar wij – als simpele burgers – vaak kiezen voor een leuk en basic outfitje met al dan niet een ontblootte buik, zoeken celebrity’s misschien iets vaker de grenzen op. Zichtbare boobies en alleen gehuld in een slipje zijn deze sterren niet vreemd. Of gaan wij als ‘gewone’ vrouwen ook gewoon uit de kleren tijdens de zwangerschap?

kourtney-kardashian-dujour-shoot-02

Laat ik voorop stellen dat zwanger zijn in de meeste gevallen iets heel moois is. Je verwacht een kindje en zeker als het de eerste keer is, weet je nog totaal niet wat je kunt verwachten. Afgezien van de hormonen die door je lichaam razen, veranderd je lichaam ook enorm. Alles groeit en niet alleen je buik! Je kunt je heel vrouwelijk voelen en daar van genieten, maar in mijn geval voelde ik me vooral heel erg dik.

Ik heb destijds niet gekozen voor een zwangerschapsfotoshoot omdat ik het niet echt nodig vond en zelf ‘wel foto’s ging maken’. Toch vind ik het jammer dat ik het niet gedaan heb omdat het toch wel heel mooi is om professionele foto’s te laten maken van zo’n periode. Als je zelf twijfelt om het te doen, dan zou ik het zeker doen. Anders ga je er zeker spijt van krijgen!

Mocht ik wel zo’n shoot gedaan hebben, hoe ver zou ik dan uit de kleren gaan? Natuurlijk zijn de foto’s van een zwangere – bijna naakte – Kourtney Kardashian prachtig, maar past dit wel bij het zwanger zijn? Kan je een zwangerschap combineren met een (behoorlijk) sexy look? Ik vraag het me af. Ik ga er zeker niet iemand om veroordelen en ik vind het ook knap dat je zo ontzettend mooi op de foto kan staan. In dit geval ligt het er denk ik een beetje aan hoe je zwanger bent en hoe goed je je voelt over jezelf. Ik denk dat enig zelfvertrouwen hierbij wel erg belangrijk is!

kourtney-kardashian-dujour-shoot-01

Een bijna naakte Kourtney Kardashion tijdens haar zwangerschap. kourtney-kardashian-dujour-shoot-03

Op bovenstaande foto’s zie je Kourtney. Hoogzwanger en schaars gekleed. Natuurlijk zijn dit prachtige foto’s voor jezelf, maar deze kiekjes gaan in haar geval de hele wereld over. Ik zou denk ik wel twee keer nadenken voordat ik zo’n shoot zou doen. Wat haar misschien ook wel meehielp zijn de centjes die ze ervoor kreeg ;).

Grazia zwangerschapsfotoshoot Yolanthe Kabau van Kasbergen

Ook onze eigen, Nederlandse Yolanthe Kabau van Kasbergen deed een haast naakte fotoshoot voor de Grazia. Ze ziet er geweldig goed uit in haar zwangerschap en ik wilde dat ik me zo voelde tijdens de zwangerschappen.

Mijn vraag is eigenlijk of jullie het vinden kunnen om zo bloot te gaan voor de camera tijdens je zwangerschap? Ik zou het zelf niet zo gauw doen, maar het zijn wel prachtige foto’s die laten zien hoe je er tot in detail uitzag tijdens je zwangerschap. Ook wel bijzonder eigenlijk. Maar dan skip ik gelijk het gedeelte waarbij ik in een blad of op internet gepubliceerd word, haha!

handwritten-liefs-liset

Bron foto 1,2,3

Leave a Reply

Your email address will not be published.