Essence Merry berry kerstcollectie

Home » Essence Merry berry kerstcollectie

Essence Merry Berry

Kan je ook niet genoeg krijgen van al die mooie kerstcollecties? Ik niet hoor! Je moet nog even wachten, maar vanaf december kun je de nieuwe Essence Merry berry collectie shoppen en ik weet zeker dat je die niet wilt missen. Er zitten prachtige en luxe uitziende items tussen zoals de nail polishes die wel ontzettend veel lijken op de Dior State of Gold collectie. Zouden ze even goed zijn? En dan de lipsticks, waar ik maar al te graag wat van mee zou willen nemen. Ik laat je de hele collectie zien!

 

Essence_MerryBerry_Nailpolish

Essence Merry berry – nail polish – €1,99

Luxe lakjes! Deze winter glanzen je nagels in donkerviolet, glinsterend paars intens berry-roze en helderrood. De glossy lakjes houden lang en dekken perfect! De flacons hebben een elegante gouden dop die ze extra aantrekkelijk maakt. Verkrijgbaar in 01 the masked ball, 02 purple with purpose, 03 pink & perfect en 04 red rocks.

Essence Merry berry – top coat – €1,99

Goldfinger. Dit is de perfecte top coat voor wanneer je je nagellak wilt voorzien van een gouden ’touch’. De transparante lak met goudvlokjes zorgt voor een opvallend special effect! Verkrijgbaar in 01 i love my golden pumps

Essence_MerryBerry_Eyeshadow

Essence Merry berry – eyeshadow – €1,99 

Bright eyes. De intense kleur van de oogschaduwen in violet en koper wordt nóg feestelijker door de metallic finish. De ultrazachte, longlasting poedertextuur heeft een geraffineerd bolletjesreliëf en is perfect te blenden met andere tinten. Verkrijgbaar in 01 the perfect dress en 02 the masked ball. Essence_MerryBerry_Highlighter hair fragrance

Essence Merry berry – hair fragrance – €3,39

Geurend en verzorgend! Met dit haarparfum geef je je kapsel een subtiel accent met goudstof en de essence geur “like the party of my life”. De verzorgende textuur zorgt dat je haar heerlijk zacht engemakkelijk doorkambaar is. Verkrijgbaar in 01 i love my golden pumps.

Essence Merry berry – highlighter powder – €3,39

Stralen! De vederlichte poedertextuur van de highlighter heeft een schitterend sterrenreliëf. Om de teint een subtiele gouden ‘glow’ te geven. Verkrijgbaar in 01 i love my golden pumps.

Essence_MerryBerry_Lipsticks

Essence Merry berry – lipstick – €2,39

Glans versus mat. De lippen worden dit feestseizoen krachtig aangezet met lipstick in donker berry, intens berry-roze en helderrood. De berrytinten zijn voorzien van een subtiel glansje en de rode tint heeft een trendy matte finish. Verkrijgbaar in 01 let’s the berry-tales begin, 02 pink & perfect en 03 red rocks.

01 i love my golden pumps

Essence Merry berry – Scented gold dust powder – €3,59

Sterrenstof! Een delicate goudglanzende poeder met een licht parfum voor stralende accenten op het gezicht of decolleté. De goudkleurige flacon met klassieke ballonverstuiver is een sieraad voor je badkamer. Verkrijgbaar in 01 i love my golden pumps.

ess. advent calendar

Advent Calendar – €24,99

Daarnaast heeft essence in aanloop naar de kerstdagen een “advent calendar” in de collectie met maar liefst 24 beautyverrassingen die de decembermaand tot Kerstmis nog mooier maken! Elke dag is er een tekstje te lezen en achter de 24 luitjes zitten unieke beautyverrassingen verborgen. De feestelijke Essence adventskalender is een origineel decembercadeau voor je beste vriendin, je zus of gewoon voor jezelf! Essence_Mini_I_Love_Nailpolish advent kalender

Zo kun je bovenstaande lakjes misschien wel verwachten in de adventskalender!

De essence Merry berry collectie is verkrijgbaar in december 2015 en de essence Advent calendar vanaf half november t/m half december 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Loop jij warm voor deze essence Merry berry collectie? 

handwritten-liefs-liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.