Clinique Pop Lip Colour + Primer & Quickliner for Lips Intense

Home » Clinique Pop Lip Colour + Primer & Quickliner for Lips Intense

Clinique Pop Lip Colour + Primer Blush pop lipstick en quickliner for lips intense 10 Intense hibiscus review

Clinique is van oorsprong een merk dat make-up ontwikkeld voor mensen die een hele gevoelige huid hebben. Kun je haast niks verdragen? Dan kun je zeker even een kijkje nemen bij dit merk. En daarnaast blijft Clinique zich behoorlijk vernieuwen met fijne finishes en mooie kleuren.

Zo heeft Clinique een tijdje terug de Pop Lip Colour + Primer uitgebracht die je lippen voorzien van een dekkende kleur en een gladmakende primer ineen. Nu zijn er 8 nieuwe kleuren beschikbaar en is er de Quickliner for Lips Intense – oftewel een lipliner – uitgebracht. Ik laat ze je zien!

Clinique quickliner for lips intense 10 Intense Hibiscus review 1

Clinique quickliner for lips intense 10 Intense Hibiscus review 3

Clinique Quickliner for Lips Intense

De nieuwe Quickliner for Lips Intense belooft een zachte, romige textuur te hebben die gemakkelijk kan worden aangebracht. Bovendien geeft deze nieuwe lipliner het meest intense kleureffect dat Clinique tot op heden in een lippotlood te bieden had. De werking van deze nieuwe formule is tweevoudig: de lippen krijgen een fraaie contour en je lipstick of lipgloss blijft nóg langer zitten.

Clinique quickliner for lips intense 10 Intense Hibiscus review 2

De kleur die ik ontving is 10 Intense Hibiscus. Een koele, roze kleur met een blauwe ondertoon. Hij lijkt hierdoor ook wel een beetje op lilapaars.

Clinique quickliner for lips intense 10 Intense Hibiscus review swatch

Hier kun je zien dat de Quickliner een goede pigmentatie heeft en een matte finish.

Clinique Pop Lip Colour + Primer Blush pop lipstick en quickliner for lips intense 10 Intense hibiscus review niks op lippen

Mijn lippen zonder iets erop.

Clinique quickliner for lips intense 10 Intense Hibiscus review 4

Met 10 Intense Hibiscus. En ik kan je gelijk vertellen dat ik deze niet prettig vind. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar de Quickliner glijdt allesbehalve soepeltjes over mijn lippen heen. Ik vind hem stroef, droog en hij is niet goed te verdelen. Ik denk dat dit ook wel duidelijk op de foto terug te zien is.

Ik vind het echt superjammer, want een lippotlood kan zo ontzettend mooi zijn door het matte effect. Laat staan dat het je lipstick ook een stuk mooier laat uitkomen en blijft zitten. Nee, helaas, dit is het niet voor mij!

Clinique Pop Lip Colour + primer new shades

Clinique Pop Lip Colour + Primer

Deze lipsticks bestaan al een tijdje, maar er zijn nu 8 nieuwe tinten verkrijgbaar. Op bovenstaande foto kun je zien welke kleuren er bij zijn gekomen. De Clinique Pop Lip Colour + Primer is een lipstick met een volle kleur en een gladmakende primer ineen. De langhoudende en zachte lipstick + primer is er nu in 24 kleuren verkrijgbaar. In dit artikel review ik de kleur Blush pop.
Clinique Pop Lip Colour + Primer Blush pop lipstick review 1

Clinique Pop Lip Colour + Primer Blush pop lipstick review 2

Blush pop is een zacht kleurtje die tussen oudroze en bruin inzit. Zo op het eerste gezicht lijkt mij dit het perfecte kleurtje voor iedere dag!Clinique Pop Lip Colour + Primer Blush pop lipstick review 3

Links zie je de Pop Lip Colour in Blush pop en rechts de Quickliner in 10 Intense Hibiscus.

Clinique Pop Lip Colour + Primer Blush pop lipstick en quickliner for lips intense 10 Intense hibiscus review niks op lippen

Hier draag ik weer niks op mijn lippen. Clinique Pop Lip Colour + Primer Blush pop lipstick review 5

Dit is met het kleurtje Blush Pop. En inderdaad: het is het perfecte kleurtje om je lippen net iets mooier uit te laten komen dan je eigen lippen. Ik vind dat de kleur mijn lippen egaler, dekkender en lekker soepel maken. Hij verdeelt goed en voelt heel erg prettig aan. Lekker zacht! De kleur blijft ongeveer 3 uurtjes zitten, afhankelijk van of je iets eet. Dan gaat het wat sneller. Een fijne lipstick!

Er wordt door Clinique een suggestie gedaan dat je ook de Quickliner for Intense lips en de Pop Lip Colour + primer met elkaar kun combineren. Ik heb dat geprobeerd en de Quickliner wordt daar wel iets soepeler van. Toch blijft het nogal een droog effect geven en worden velletjes benadrukt. Ik ben er eigenlijk niet zo’n fan van. Daarnaast combineerden deze twee kleuren elkaar niet helemaal, maar dat is natuurlijk gewoon op te lossen door een passende Quickliner erbij te kopen.

Mijn aanrader is echt de Pop Lip Colour! Deze is te koop voor €22,- bij de parfumerie. De Quickliner for Intense Lips kost €20,-.

Wat is jouw favoriet lipstick op dit moment? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.