Fashion | Hoe draag je Dr. Martens?

Home » Fashion | Hoe draag je Dr. Martens?

Hoe draag je Dr. Martens 2

Toen ik 15 jaar was, liep ik er al op. Ik was een tikkeltje alternatief en droeg wijde pijpenbroeken met ribstof en had een neuspiercing. Om het beeld helemaal compleet te maken droeg ik er een stel stoere boots bij. De welbekende Dr. Martens! Natuurlijk heb ik ze al jaren niet meer gedragen en destijds was het vooral in de punk en alternatieve scène populair om deze schoenen te dragen. Maar tegenwoordig zijn ze draagbaar voor iedereen! Omdat ik ze zo ontzettend leuk vind en je ze niet alleen maar stoer hoeft te dragen, geef ik je inspiratie hoe je deze laarsjes kunt matchen met je outfit!

Hoe draag je Dr. Martens 4

Een skinny jeans en een wijde, zwarte trui zijn altijd goed. Ik merk dat er veel zwart wordt gedragen op dit moment en als je alles vrij basic houdt, kunnen Dr. Martens je outfit een edgy look geven. Sowieso vind ik dit soort schoenen heel leuk om je kleding wat specialer of stoerder te maken.
Hoe draag je Dr. Martens 3

Bij een klassieke en lieve look passen zwarte Dr. Martens ook erg goed. Het maakt de outfit net wat spannender en minder saai. Vooral het contrast tussen een lief bloesje met kraagje en de laarsjes vind ik heel geslaagd.
Hoe draag je Dr. Martens 5

Kijk, en zo kun je ook heel goed naar een semi-zakelijke afspraak! De nette jas en jurk maken je outfit netjes en serieus, maar door de laarsjes (en uitpiepende geiten-wollen-sokken, haha) wordt het wat meer fashion en creatiever.

Hoe draag je Dr. Martens 1

Ook als je helemaal niet zo’n stoer meisje bent, passen Dr. Martens prima onder je jurkje of rok. Zoals Jessica Alba hem draagt (rechts) vind ik het superleuk staan. Een mooie designertas erbij, een colbertje en je hebt een mooie, casual outfit.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hoe draag je Dr. Martens

En bij bovenstaande foto’s zie je maar dat je outfit heel minimalistisch kan zijn om deze laarsjes eronder te dragen. Ik vind het juist leuk om ze zo te combineren, het is stijlvol, maar met een stoere fashiontwist!

Dr. Martens zie je steeds vaker in de winkels verschijnen, maar online kun je ze net wat makkelijker vinden.

Hoe zou jij Dr. Martens combineren?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.