Outfit of the day | Blue makes my day

Home » Outfit of the day | Blue makes my day

Outfit of the day blue touch 6

Gisteren was mijn zoontje Winne jarig en vierden we natuurlijk uitgebreid zijn verjaardag. En ai, wat een mijlpaal alweer! Drie jaar geleden kon ik hem in mijn armen sluiten als kleine baby, maar nu is het echt een jongetje geworden. Een jongen die met heel veel plezier naar de peuterspeelzaal gaat en een echt buitenkind is. Ik ben trots op hem! Ik laat vandaag mijn outfit aan je zien wat ik die dag droeg!

Outfit of the day blue touch 1 Outfit of the day blue touch 2

Deze blauwe blouse heb ik echt weer herontdekt de laatste tijd. Ik had hem in de doos gedaan met kleding die ik niet meer droeg, maar wat ben ik blij dat ik hem niet weg heb gedaan! Hij is van de Zara van een paar jaar terug en ik vind hem eigenlijk nog steeds wel heel erg leuk. Het horloge wat ik draag is van Daniel Wellington en draag ik zowat iedere dag.
Outfit of the day blue touch 4

Verder droeg ik een highwaisted, zwarte jeans met open kniestukken van de H&M. Deze zit echt zo lekker!

Outfit of the day blue touch 3

Qua sieraden hield ik het simpel. Ik droeg mijn gouden ring van Lucardi die ik rond de geboorte van Winne kocht en echt als herinnering aan de geboorte bij me draag. De tortoise armband is van Michael Kors. Outfit of the day blue touch 5

En als laatste draag ik mijn laarsjes van Sacha die een grote winterfavoriet zijn. Ze lopen lekker, zijn van echt leer en passen gewoon overal bij!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens wat outfitfoto’s te zien. Ik hoop ze echt regelmatiger te kunnen maken.

Een fijne zondag!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.