Isadora Spring make-up 2016 + make-uplook

Home » Isadora Spring make-up 2016 + make-uplook

Isadora Riviera spring make-up review 3

Een tijdje terug was ik op het beauty event van Isadora om kennis te maken met dit merk. Voor mij nog geheel nieuw, want afgezien van een paar persberichten die voorbij kwamen, had ik de make-up van Isadora nog niet in mijn handen gehad. En ik was blij verrast! Ik laat je de Spring collectie zien en een make-uplook met deze mooie producten.

Isadora Riviera spring make-up review 1

De Isadora items die ik heb ontvangen, maken deel uit van de Reviera Spring Make-up collectie 2016. De grote Face Sculptor hoort bij de Sunkissed Bronzing Make-up collectie, maar deze is net verkrijgbaar en wil ik graag mee nemen om een mooie lente look mee te maken.

Voorheen was Isadora bij de V&D te koop, maar is vanaf heden verkrijgbaar bij Douglas. Een goede keuze denk ik!

Isadora eye shadow quartet 05 Nude Rose review 1

Eye shadow quartet – €19,95

Dit oogschaduwpalette is compact van formaat en is in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar. Hierboven zie je de kleur 05 Nude Rose die allemaal glanzende en shimmery kleuren bevat. Isadora eye shadow quartet 05 Nude Rose review 2

De pigmentatie is prima in orde en ook de donkerste kleur geeft voldoende kleur af. De kleuren hebben geen namen maar van links naar rechts zie je:

♥ Een glanzende highlighter met een peachy ondertoon

♥ Een lichtroze tot lilapaarse kleur met een glanzende tot metallic finish

♥ Een glanzende taupe kleur

♥ Een matte, donkerbruine tot diep aubergine kleur

Isadora Face Sculptor Bronzer 11 Natural Bronze review 1

Face Sculptor – €29,95

Met dit palette kun je je gezicht opwarmen en meer vorm geven. Er zijn in totaal twee kleurvarianten te koop die beide twee matte bronzers bevatten en een highlighter voor dat lichtgevende effect. Hierboven zie je de kleur 11 Natural Bronze die heel geschikt is voor de lichtere huid of voor in de lente, maar er is ook de kleur 12 Medium Bronze die voor de zongebruinde of getinte huid heel bruikbaar is.

Isadora Face Sculptor Bronzer 11 Natural Bronze review swatch

Op de swatches zie je dat de twee bronzers helemaal mat zijn en iets in kleur verschillen zodat je de juiste kleur kunt vinden die bij je past. De highlighter is prachtig en heeft een roségouden gloed.

Isadora Face Sculptor Bronzer 11 Natural Bronze review swatch 2

Op deze foto ziet je nog beter hoe mooi de highlighter is!

Isadora Twin tip eyeliner Carbon black review 1

Twin Tip eyeliner – €14,95

Deze eyeliner is andere koek dan normaal, want hij heeft een speciale punt! De zogeheten ’twin tip’ applicator zorgt voor zowel de mogelijkheid om een dun lijntje te zetten als een brede. Nu ben ik zelf niet fan van een brede, maar goed, het kan!

Dit is de kleur 52 Carbon Black en is net toegevoegd aan het assortiment. Hij belooft makkelijk in gebruik te zijn, intens zwart, sneldrogend, smudge proof, waterproof en is tot wel 14 uur longlasting. Dat zijn goede eigenschappen!

Isadora Twin tip eyeliner Carbon black collage review 3

Met de dunne zijde kun je een fijn en subtiel lijntje zetten en met de wat dikkere punt kun je brede lijntjes zetten. Twee foto’s verderop kun je de swatches zien!

Isadora Twist-up matt lips 49 Bare 'n Beautiful review 1

Isadora Twist-up Matt Lips – €13,95

Natuurlijk zijn we allemaal op de hoogte van de matte lipsticktrend. Of niet? Ik ben er in ieder geval dol op en ik ben blij dat ook Isadora een matte lippie voor ons uitgebracht heeft. Er zijn vier kleuren verkrijgbaar en ik ontving 49 Bare ’n Beautiful. Het gevoel op je lippen is zacht en totaal niet uitdrogend. Heel fijn!

Isadora Twin tip eyeliner Carbon black en Twist-up matt lips Bare 'n beautiful swatch review 1

Links zie je nog even de Twin Tip eyeliner waar je zowel dunne als dikke streepjes mee kunt zetten. Rechts zie je de zachte, oudroze kleur van 29 Bare ’n Beautiful. Mooi hè? Ik ben enthousiast! Op naar de make-uplook.

Isadora Riviera spring make-up lente make-uplook review 1

Op mijn bewegend ooglid heb ik de lilapaarse kleur aangebracht met in de arcadeboog de taupekleur. In de buitenste ooghoek (outer-v) heb ik de matte donkerbruine/aubergine kleur aangebracht. De lichte highlighter heb ik onder mijn wenkbrauwen gebruikt. Zelf vind ik de kleuren iets te metallic, maar dat is natuurlijk persoonlijk.Isadora Riviera spring make-up lente make-uplook review 2

Dan de Face Sculptor; ik vind vooral de highlighter heel erg mooi op mijn jukbeenderen!Isadora Riviera spring make-up lente make-uplook review 3

Op bovenstaande twee foto’s kun je goed zien dat ik de Face Sculptor heb gebruikt om te shapen bij mijn wangen. Ik vind het een mooie vorm aan mijn gezicht geven, zeker in combinatie met de mooie peachy highlighter.

En natuurlijk gebruikte ik ook de Twist-up Matt Lips in de kleur Bare ’n Beautiful, die een natuurlijke kleur aan mijn lippen geeft. Mooi voor iedere dag!Isadora Riviera spring make-up lente make-uplook review 4

Isadora Riviera spring make-up review 2

Conclusie

Mijn eerste kennismaking met Isadora is positief. Ik vind dat alle producten kwalitatief goed uitgewerkt zijn en dat er een mooie balans is tussen kleurkeuze en pigmentatie. Het oogschaduwpalette vind ik voor mezelf wat te glanzend, maar de Twin Tip Eyeliner, de Twist-up Matt Lips en de Face Sculptor hebben mij heel erg verrast.

♥ Twin tip eyeliner €14,95

♥ Twist-up matt lips €13,95

♥ Eye shadow quartet €19,95

♥ Face Sculptor €29,95

Isadora is te koop bij Douglas en op douglas.nl.

Ben jij al bekend met Isadora?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.