Je make-up langer mooi met de Sans Soucis Fixing Spray

Home » Je make-up langer mooi met de Sans Soucis Fixing Spray

Sans Soucis Fixing Spray review 4

Een fixing spray om je make-up langer te laten zitten, gebruikt nog lang niet iedereen. Waaronder ook ik. Terwijl het nog geen halve minuut van je tijd kost in de ochtend! Het is gewoon iets wat ik meestal in de haast vergeet, maar eigenlijk gewoon even moet doen. Ik test dit keer de Sans Soucis Fixing Spray om de houdbaarheid van mijn aangebrachte make-up te verlengen!

Sans Soucis Fixing Spray review 3

Sans Soucis Fixing Spray review 2

Fixing Spray

De Sans Soucis Fixing Spray is er voor iedereen die wenst dat haar make-up de hele dag blijft zitten. Het is een hydraterende spray die niet alleen zorgt verfrissing van je make-up, maar ook dat je huid wordt verzacht. Gelukkig is de Fixing Spray geschikt voor alle huidtypen en als groot pluspunt bevat het een vitaminemix van A, C en E en kalmerende bestanddelen (zoals zoethoutwortelextract en panthenol) die zorgen voor een gelijkmatige teint.

Sans Soucis Fixing Spray review 5

Gebruik

Eigenlijk is het gebruiken van de Fixing Spray easy peasy. Je sprayt hem namelijk na het aanbrengen van je make-up op je gezicht. Een afstand van ongeveer 30 cm is zeker aan te raden om plaatselijke neveldruppels te voorkomen. De mist verdeeld zich dan gelijkmatig op je gezicht. Even laten drogen en klaar!

Sans Soucis Fixing Spray review 6

Na het sprayen merk ik direct dat mijn gezicht lekker fris aanvoelt en eventuele poederige gedeeltes meer glowy maakt. Het straalt net wat meer! Maar het grote verschil is dat mijn foundation en blush een stuk beter is blijven zitten aan het einde van de dag. Mijn huid ziet er nog goed ‘gemake-upt’ uit in tegenstelling tot hoe normaal de foundation lichtjes vervaagt. Dit moet ik zeker vaker gaan doen!

De Sans Soucis Fixing Spray kost €29,95 voor 200 ml en is o.a. te koop via de Sans Soucis webshop.

Gebruik jij wel eens een fixing spray en wat is jouw favoriet? 

handwritten-liefs-liset

Dit product heb ik ter review ontvangen van een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.