W7 The Naughty Nine Mid Summer Nights (MAC eye shadow burgundy x 9 dupe!)

Home » W7 The Naughty Nine Mid Summer Nights (MAC eye shadow burgundy x 9 dupe!)

W7 The Naughty Nine Mid Summer NIghts review 1

Sinds dat de MAC Times Nine oogschaduwquads gelanceerd werden, was het voor mij liefde op het eerste gezicht. Ik moest het palette een keertje aanschaffen. De burgundy kleuren zijn mij op het lijf geschreven en ik draag graag dit soort tinten. Maar ja, die prijs hè? Dat werd nog even uitstellen dus. Totdat ik een paar dagen geleden getipt werd dat er een fantastische budget dupe van het merk W7 bestond. Ik ging direct naar de winkel en kocht het W7 The Naughty Nine oogschuwpalette in de kleur Mid Summer Nights. Zou dit wat zijn?

W7 The Naughty Nine Mid Summer NIghts review 3

W7 The Naughty Nine Mid Summer NIghts review 4

Het W7 The Naughty Nine oogschaduwpalette ziet er eigenlijk precies hetzelfde uit als de originele van MAC. Compleet gekopieerd dus. De verpakking ziet er strak en clean uit en bevat negen kleuren, afwisselend in matte en shimmery finishes.
W7 The Naughty Nine Mid Summer NIghts review 6

W7 The Naughty Nine Mid Summer NIghts review 2

De kleuren in dit palette hebben vrijwel allemaal een warme ondertoon. Prachtig vind ik dat! Daarnaast zijn ze ook allemaal roze, burgundy of koper getint. Mooi hoor! In dit palette hebben de kleuren geen namen, in het originele MAC Times Nine palette wel. W7 The Naughty Nine Mid Summer NIghts review swatch 1

De swatches heb ik genomen van boven naar beneden en van links naar rechts. Dit zijn de eerste vijf kleuren. De eerste en vierde kleur zijn shimmery, maar de tweede, derde en vijfde zijn compleet mat. W7 The Naughty Nine Mid Summer NIghts review swatch 2

En de laatste vier kleuren. Alle kleuren zijn hier shimmery, behalve de tweede kleur. Zoals je misschien al had gezien is de pigmentatie echt dik in orde! Wel moet ik zeggen dat de shimmery kleuren het wat gemakkelijker doen dan de matte kleuren, maar alsnog zijn de matte kleuren heel goed op te bouwen.

MAC eye shadow x 9 burgundy times nine swatch 1

Zelf heb ik het MAC Times NIne eye shadow quad niet, maar lieve Martina heeft hem wel en stuurde mij de swatches van het originele palette toe. Thanks! Vind je de kleuren niet gelijkend? Zij heeft op precies dezelfde volgorde (dus van boven naar beneden en van links naar rechts) de kleuren geswatcht. W7 The Naughty Nine Mid Summer NIghts review 5

Eigenlijk kan ik wel concluderen dat dit W7 The Naughty Nine echt niet onder doet voor het originele MAC Times Nine palette. De pigmentatie is dik in orde en ook de kleuren zijn geweldig mooi. Ik vind dit een mooie aanrader en zeker het proberen waard als je het geld niet over hebt voor het MAC palette.

Wist je trouwens dat de andere drie kleuren ook als dupe beschikbaar zijn? Er is nog een bruine, donkerblauwe en paarse variant van dit leuke palette.  Kijk daar dus zeker even naar als je interesse hebt!

Het W7 The Naughty Nine oogschadawpalette is te koop bij de Op=Op Voordeelshop en kost €4,99 per stuk.

Wat vind jij van deze dupe? Ga jij hem aanschaffen? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.