Mijn nieuwe sieraden van Lucardi

Home » Mijn nieuwe sieraden van Lucardi

Lucardi Tassled horloge T63078-14 donkerblauw review 7

“Diamonds are a girls best friend”. Toch? In dit geval geen echte diamanten, maar een paar hele leuke lente sieraden! Lucardi heeft op dit moment nieuwe horloges van Tassled in het assortiment opgenomen en daar hoort natuurlijk ook een vrolijk armbandje bij. Ik laat je mijn twee nieuwe musthaves zien!

Lucardi Everlasting moments Stalen armband leer licht roze:rose met kristal review 1 Lucardi Everlasting moments Stalen armband leer licht roze:rose met kristal review 2

Ik ben dol op armbandjes. Zolang het maar niet te druk wordt om je polsen kan een mooie eyecatcher een hele outfit upgraden. Een simpel shirt of blouse met een prachtige armband kan net dat beetje meer geven. Lucardi Everlasting moments Stalen armband leer licht roze:rose met kristal review 3

Dit Everlasting Moments armbandje is lichtroze van kleur en heeft roségouden details. Op de sluiting zitten als pronkstuk allemaal kleine, witte steentjes. De armband sluit je door het grote, glinsterende gedeelte door de opening van de andere kant te schuiven en op het magneetje te klikken. Zo blijft hij zeker weten goed zitten!
Lucardi Everlasting moments Stalen armband leer licht roze:rose met kristal review 5

Het armbandje is overigens in heel veel verschillende kleuren te krijgen. Zo kun je deze lichtroze kleur ook aanschaffen met zilveren details. Ook handig: de armband is in drie maten verkrijgbaar (S, M en L) zodat er voor vrijwel iedereen een geschikte maat tussen zit.

Lucardi Tassled horloge T63078-14 donkerblauw review 2 Lucardi Tassled horloge T63078-14 donkerblauw review 1

Dan heb ik nog een heel leuk en bijzonder horloge die ik aan jullie wil laten zien. Dit is een horloge van het merk Tassled, wat sinds kort te koop is bij Lucardi. Het meest opvallende is denk ik het kwastje wat aan de kast vast zit. Dit geeft het een zomers ‘Ibiza’ gevoel en kun je heel goed dragen met leuke Coachella kleding. Succes gegarandeerd!

Lucardi Tassled horloge T63078-14 donkerblauw review 4 Lucardi Tassled horloge T63078-14 donkerblauw review 5

Ook dít horloge is in verschillende kleuren te koop en ik kon haast niet kiezen! Zelf koos ik uiteindelijk voor deze donkerblauwe variant. Mocht je het kwastje trouwens niet zo leuk vinden; je kunt hem er ook afhalen. Super handig!

Lucardi Tassled horloge T63078-14 donkerblauw review 8

Lucardi heeft het goed gedaan met deze nieuwe, zomerse items en qua prijs valt het ook ontzettend mee. Momenteel is het Tassled horloge (met echt leren band) te koop voor €29,99 en het Everlasting Moments armbandje kost €9,99. Fijne prijsjes!

De items zijn zowel in de Lucardi winkels te koop als in hun online shop.

Koop jij wel eens sieraden bij Lucardi?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een  merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.