Meer geluk creëren met Rituals The Ritual of Good Karma

Home » Meer geluk creëren met Rituals The Ritual of Good Karma

Rituals The Ritual of Karma review 2

Rituals Cosmectics lanceert deze zomer de nieuwe limited edition collectie The Ritual of Karma. “Doe goed, dan komen goede dingen vanzelf”. Deze heerlijke producten zijn verrijkt met de lichtzoete bloemengeur van witte lotus, gecombineerd met het verfrissende van bergamot. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze lekkere producten die jou weer helemaal gelukkig maken!

Karma product group with scrub text

The Ritual of Good Karma

De Ritual of Good Karma collectie bestaat uit zeven producten die jou heerlijk verwennen. Zo vind je in deze collectie een doucheschuim, een douche-olie, een shimmer bodycrème, een suikerscrub, een bed & body mist, een geurkaars en tot slot geurstokjes. Allemaal om jou meer gelukmomentjes te geven in je leven. De lijn is geïnspireerd op de geur van witte lotus en bergamot; geuren waar ik persoonlijk dol op ben!

Van de nieuwe limited edition ontving ik drie producten die ik aan je laat zien; de shower oil, de sugar scrub en de body cream. Niet alleen spreekt de mintgroene kleur mij enorm aan, de producten zijn ook nog eens bedoeld om jou meer geluk te laten ervaren. Het leuke is dat Rituals een activatie aan deze collectie heeft gekoppeld. Met de 30 Days of Good Karma ontvang je per e-mail 30 dagen lang tips, inspiratie en give-aways om jou leven meer positiviteit te geven. Aanmelden kan hier.

Rituals The Ritual of Karma body scrub review 1

Rituals The Ritual of Karma body scrub review 2

Sugar body scrub – €19,50 (375 g)

Als ik onder de douche sta en het is weer tijd om mijn lichaam eens goed te verzorgen, dan begin ik het liefste met een scrub. Normaal gesproken gebruik ik eentje waarbij je de scubdeeltjes na afloop moet afspoelen, maar deze suikerscrub is een geval apart! Door de warmte van je lichaam en het water versmelten de suikerdeeltjes met ronddraaiende bewegingen. Je kunt dus eerst lekker scrubben en daarna verandert het in een zachte olie die je huid heerlijk voedt en zacht laat aanvoelen. Fijn!

De geur is overigens ook echt een aanrader. Hij is fris en bloemig, maar heeft ook een rustgevende geur. Echt een ‘zen’ momentje!

Rituals The Ritual of Karma body scrub review 3

De suikerscrub bestaat uit grove stukjes suiker met een laagje olie.

Rituals The Ritual of Karma shower oil review 3 Rituals The Ritual of Karma shower oil 5

Blissful shower oil – €8,50 (200 ml)

Eigenlijk ben ik altijd wel een voorstander van een shower oil. Hij is namelijk net een tikkeltje vetter en meer verzorgend dan een gewone douchegel. Deze Blissful shower oil is daar geen uitzondering in. Hij maakt mijn huid heerlijk zacht en er blijft een verzorgend laagje over.

Een leuke bijkomstigheid is dat de olie jouw gebruinde teint langer vast houdt. Ik heb dat op de lange termijn nog niet uit kunnen testen, maar dit is natuurlijk enorm fijn als je een gezond kleurtje hebt opgebouwd. De geur is hetzelfde als de suikerscrub; ook zo lekker rustgevend.

Rituals The Ritual of Karma shower oil 4

De olie heeft een geelbruine kleur en is super vloeibaar! Hij droop echt van mijn hand af. Rituals The Ritual of Karma shimmer body cream review 3

Rituals The Ritual of Karma shimmer body cream review 1

Soul shimmering body cream – €17,50 (200 ml)

Als laatste kom ik aan bij de body cream. Een volle, rijke crème die je huid verzorgd, maar ook een glinstering afgeeft. Het zijn absoluut geen discoglitters, maar hele zachte en fijne shimmers die je huid laten stralen. In het zonlicht komt dat prachtig tot zijn recht.

De geur van de body cream is wat zachter en milder dan de vorige producten. De witte lotus overheerst iets meer en er zit een zachte noot in waardoor hij lekker naar een ‘babyproduct’ ruikt. Een goede zet, want je voelt heerlijk verzorgd aan na het douchen!

Rituals The Ritual of Karma shimmer body cream review 2

De body cream is wit van kleur en bevat hele kleine shimmers. En hij ruikt zo lekker zacht!Rituals The Ritual of Karma review 1

Conclusie

The Ritual of Good Karma producten hebben mijn hart veroverd. Ik ben dol op de geur van witte lotus en bergamot; ze brengen je tot rust en geven je een moment voor jezelf onder de douche. Ik denk dat ze precies hebben bereikt wat Rituals voor ogen had. Meer gelukmomentjes creëren en de dag vol met positiviteit beginnen.

Ik kan geen favoriet van deze collectie noemen, want ik vind ze stuk voor stuk heerlijk!

Rituals is te koop in de Rituals winkel, maar ook in hun webshop en bij verschillende verkooppunten.

Naar welk product uit The Ritual of Good Karma collectie ben je benieuwd? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.