Plog | Een super gezellige dag bij het Unilever Beauty Festival

Home » Plog | Een super gezellige dag bij het Unilever Beauty Festival

Unilever beauty festival cover

Deze ochtend was ik nog druk bezig om alle foto’s te bewerken van het ontzettend leuke Unilever Beauty festival. Maar hij is klaar! Ik was gisteren bij dit leuke event aanwezig en maakte kennis met de nieuwe producten van Dove, Andrelon, Vaseline, Prodent en Axe. Kijk je mee met mijn dag?

Unilever beauty festival 12

Omdat ik twee uur lang moet reizen van Heerenveen (opstapplaats) naar Amsterdam, kies ik er vaak voor om eersteklas te reizen. Vooral in de spits terug is dit heerlijk, ik ben dan zo kapot dat ik het wel zo ontspannen vind om rustig en comfortabel in de trein te zitten.

Unilever beauty festival 11

In Amsterdam aangekomen zou ik met nog meer bloggers en pers op een beautyboot naar de locatie varen, maar we konden de boot nergens vinden! Dus zijn we maar met de bus gegaan en het laatste stukje met de beautyboot.

Unilever beauty festival 23

Bootje varen met onder andere Leonie en Xenia van Fashionista.

Unilever beauty festival 22

Bij binnenkomst werden we verwelkomt met een drankje en mochten we eigenlijk gelijk plaatsnemen voor de presentatie. Hier werden verschillende merken besproken met een stukje achtergrondinformatie. Heel erg leuk! Wist je trouwens dat maar 2% van de vrouwelijke wereldbevolking zich mooi vindt of voelt? Ik vind dat echt bizar weinig. Kom op vrouwen! We zijn allemaal anders, maar prachtig op onze eigen manier.

Unilever beauty festival 26

We hadden allemaal een groep toegewezen gekregen en zo zat ik in de groep met alle beautybloggers. Als eerste kregen we meer te weten over een nieuw Vaseline product. Het is de witte tube op de voorgrond en ik ben er nu al helemaal enthousiast over. Het is echt een redmiddel voor een (erg) droge huid, zonder de nadelen van zo’n vette lik vaseline. Zodra hij uitkomt, hoop ik hem te kunnen reviewen!

Unilever beauty festival 5

Hierna konden we ons een creatieve (nep)tattoo aan laten meten. Festivalproof!

Unilever beauty festival 2

Yay!

Unilever beauty festival 28

Op naar Prodent! Hier kregen we de nieuwste tandpasta onder ogen en mocht we er gelijk mee aan de slag. Hiermee zou je direct wittere tanden krijgen!

Unilever beauty festival 3

Unilever beauty festival 16

Met onze perfect witte tanden kregen we make-uptips welke kleuren lipstick je tanden optisch witter laten lijken. Vooral kleuren met een blauwe ondertoon zijn geschikt om je tanden een witte boost te geven! En zie je deze prachtige meid? Dat is Celine Bernaerts, die een geweldige lach heeft en een top make-upartist is. Leuk om in haar stoel te mogen zitten!

Unilever beauty festival 4

Unilever beauty festival 1

Natuurlijk even afkoelen met een verfrissend ijsje.

Unilever beauty festival 20

Sanne kwam ik ook weer eens tegen. Het was al zo lang geleden dat we elkaar gezien hadden en eindelijk konden we weer even bijkletsen. Gezellig!

Unilever beauty festival 21 Unilever beauty festival 19

Bij Dove werden we lekker gepamperd met een handmassage en een huidanalyse. Het bleek dat mijn ellebogen helemaal niet zo droog waren als ik dacht. Ook weer fijn! Ze bleken heel goed gehydrateerd.
Unilever beauty festival 17 Unilever beauty festival 6

Ook mochten we de verschillende ingrediënten ruiken en soms proeven om de producten nog meer te kunnen ervaren.

Unilever beauty festival 18Dit zijn nieuwe producten die eraan komen en ik kan je zeggen dat ze heerlijk ruiken!

Unilever beauty festival 13

Als laatste kwamen we aan bij het merk Andrelon. Hier kregen we een nieuwe haarlijn te zien en mochten we een quiz doen waarbij je een kleurrijke haarborstel kon winnen. Drie keer raden wie wat won; ik! Unilever beauty festival 10

In een soort elfjes-schommel kon je je haar laten doen, helemaal in festivalstijl. Ik koos voor half los haar, met een vlecht overdwars. Weer eens wat anders!
Unilever beauty festival 8 Selfie time! Samen met Leonie en Priscilla.
Unilever beauty festival 9En toen was het alweer tijd om met de boot terug te gaan naar het CS Amsterdam.

Unilever beauty festival 7

Ik haalde nog even een lekkere wrap met kip, bacon, kaas en spinazie. Verukkelijk!

Unilever beauty festival 14

Na een lange reis (met vertraging, blegh..) kwam ik weer aan in Heerenveen en werd ik door Martijn opgehaald. Ik had zo’n zin in een milkshake, dus die namen we ook nog even mee.

Unilever beauty festival 24

Thuis aangekomen heb ik lekker rustig aan gedaan en de goodiebag uitgepakt. Leuke producten om te proberen! Ik heb een ontzettend leuke dag gehad en het was weer super gezellig om mijn medebloggers weer te zien!

Bedankt voor het lezen!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.