Makkelijk je haar doorkammen met de Rock & Ruddle Miss Daisy Beach borstel

Home » Makkelijk je haar doorkammen met de Rock & Ruddle Miss Daisy Beach borstel

Rock & Ruddle Miss Daisy Beach haarborstel groot review 6

Van jongs af aan vond ik ‘haren kammen’ al vervelend. Altijd die harde pinnen van een kam of de stugge haren van een borstel op je hoofdhuid voelen. Nee, ik werd er niet blij van. Totdat ik een paar weken terug een manier vond die prettig is om je haren te ontwarren, zeker als je krullen hebt. Ik ben heel enthousiast en wil je vandaag kennis laten maken met een haarborstel van Rock & Ruddle!

Rock & Ruddle Miss Daisy Beach haarborstel groot review 5

Rock & Ruddle

Rock & Ruddle (hoe gaaf is die naam?) is een Brits merk en bestaat sinds 2012. Het merk staat bekend om haar kwalitatief goede borstels en de enorm leuke dessins die op de achterkant prijken. Gelukkig zijn deze afbeeldingen met hoge kwaliteit bedrukt en blijven ze zelfs met frequent en intensief gebruik mooi. Super, daar hebben we wat aan!

En heb je dat leuke printje al gezien? Ik vind deze Miss Daisy Beach afbeelding zo gezellig! Hij staat ook gewoon ontzettend tof tussen al je haarspulletjes. Ik vind het een gezellig plaatje en bovendien geeft het een soort nostalgisch gevoel. Like!

Rock & Ruddle Miss Daisy Beach haarborstel groot review 1 Rock & Ruddle Miss Daisy Beach haarborstel groot review 2

De borstels zijn gemaakt van everzwijnhaar en zijn hierdoor sterk en veerkrachtig met een natuurlijke stugheid. In de praktijk betekent dit dat ze goed door het haar borstelen maar niet aan je haren trekken. Hoe fijn! Daarnaast zorgt het nylon haar in het hart van ieder plukje everzwijnhaar ervoor dat klitten in zelfs het dikste haar ontrafeld worden. Deze haren hebben microscopisch kleine schubbetjes die het natuurlijke talg van de hoofdhuid opnemen en daarna verspreiden door het haar. Ze zorgen ervoor dat je hoofdhuid gestimuleerd wordt, wat een gezonde haargroei bevordert. En ze zijn weer makkelijk schoon te maken met warm water en zeep.

De borstel is overigens in twee formaten te koop; een grote variant van 6,5 cm x 21 cm (€47,95) en een kleine van 4,6 cm x 17,5 cm (€37,95). In dit artikel review ik de grote versie.
Rock & Ruddle Miss Daisy Beach haarborstel groot review 4

Het resultaat

De borstel is ultrazacht in het borstelen van je haar. Nu kam of borstel ik mijn haar nooit als het droog is, maar eigenlijk alleen maar als ik net uit de douche kom en het nog nat is. Ik gebruik na het douchen vaak een serum in mijn haar en het is dan voor mij makkelijker doorkambaar. Als mijn haar daarna helemaal droog is, kam ik het nog één keer door en daarna laat ik mijn eigen krullen hun werk doen.

Het borstelen is heel prettig, fijn en zacht te noemen, waardoor het een stuk minder pijnlijk is geworden om door mijn frizzy haar heen te komen. Ook mijn dochter is er helemaal blij mee, want ‘haren kammen’ is voor haar nu geen pijnlijke aangelegenheid meer. Zij heeft een dik bos haar, maar ik kom er nu stukken makkelijker doorheen. Zij blij, ik blij!

De Rock & Ruddle haarborstel gebruik ik nu een paar weken en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij ben dat ik hem ontdekt heb. Ik had er al veel goede verhalen over gehoord, maar totdat je het zelf probeert, weet je natuurlijk niet of het ook bij jouw haar zo goed uitpakt. Wij zijn hier thuis in ieder geval enthousiast!

De Rock & Ruddle Miss Daisy Beach borstel (groot) is te koop voor €47,95 bij de Barberstore. Mocht je de kleine variant willen kopen, dan kost deze €37,95.

Ken jij Rock & Ruddle al? Wat is jouw favoriete haarborstel? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product die opgestuurd is door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.