Nieuwe haarkleur! | Haar verven met Mask with Vibrachrom by Davines

Home » Nieuwe haarkleur! | Haar verven met Mask with Vibrachrom by Davines

davines-vibrachrom-mask-review-vlog-7

Afgelopen weekend bracht ik een bezoekje aan de kapper. Dit keer geen andere coupe, maar wel een nieuwe haarkleur! Ik was door Davines uitgenodigd om mijn haar te komen verven met de nieuwe haarkleuring Mask with Vibrachrom die vooral kenmerkend is door de buitengewone duurzame kleuren en schitterende glans. Daarnaast zijn de verpakkingen duurzaam en hebben ze een eigentijdse stijl. Ben je al benieuwd?

davines_mask_mvm0359

Mask with Vibrachrom by Davines kleurlijn

Laat ik eerst iets vertellen over de Mask with Vibrachrom kleurlijn, want waar verschilt het nu van ten opzichte van andere haarkleuringen? Davines bestaat inmiddels al 20 jaar in de wereld van professionele kleur en heeft met deze kleurlijn een innovatief permanent kleuringssysteem ontwikkelt.

Het mooie is dat dit kleuringssysteem hoog presterende, duurzame kleuren garandeert en een intense glans geeft. Vibrachrom is een technologie gecreëerd door het Davines onderzoekslaboratoria die de beste ingrediënten en bestanddelen uit de wereld van de natuur, cosmetica en textiel combineert. Er zit dus duidelijk een visie achter!

Zo levert de natuur het zogenoemde quinoa proteïne-extract die de kleurabsorptie in de haarvezels verhoogt. De haarvezel wordt beschermt en verzorgd door een ingrediënt dat rijk is aan omega 9 en staat garant voor levendige en glanzende kleuren. Als laatste zorgt een fosfolipidedrager ervoor dat de kleurpigmenten beter in de haarstructuur opgenomen worden en een egale kleur van de aanzet tot de punten wordt gegarandeerd.

davines-vibrachrom-mask-review-vlog-1

Okee, laten we mijn haar gaan verven! Dit is een foto voordat ik naar de kapper ging. Het is kastanjebruin (doordat mijn haarspoeling er bijna uit is) en niet meer zo intens van kleur.

davines-vibrachrom-mask-review-vlog-2

De achterkant. Op naar het verven!

In bovenstaande vlog kun je zien hoe ik naar Gorredijk af reisde om naar Total Look te gaan waar Hannie mij zou gaan verven. Zij werkt al zo’n 8 jaar met Davines en heeft er dus veel ervaring mee. Je ziet hierin van begin tot eind hoe het verven in zijn werk gaat, hoe mijn haarkleur gekozen werd, welke techniek ze gebruikt heeft en hoe het eindresultaat is. Erg leuk om even te kijken als je er meer van wilt weten!

davines-vibrachrom-mask-review-vlog-3

En dit is dan het resultaat! Zoals je kon zien in de vlog zijn er verschillende kleurgroepen en ik heb duidelijk gekozen voor de warme, rode tinten. Bovenop mijn hoofd (vanaf de kruin tot aan mijn oren) hebben we gekozen voor een diepe violetkleur en daarna loopt het over in bordeauxrood. In de puntjes heeft Hannie het weer iets lichter rood gemaakt voor een verassend en speels effect.

davines-vibrachrom-mask-review-vlog-6 davines-vibrachrom-mask-review-vlog-5

Het fijne is dat mijn haar na het kleuren helemaal niet droog of stug aanvoelde, maar juist glanzend en verzorgend. Iets wat ik bij andere haarkleuringen wel anders heb gevoeld.

davines-vibrachrom-mask-review-voor-en-na

Ik ben vooral heel blij dat mijn haar nu wat intenser en warmer van kleur is. Ik vind het de perfecte kleur voor de winter!

minu

Verzorging essentieel voor je gekleurde haar 

Na afloop stond er een heel leuk pakketje van Davines op me te wachten om mijn haarkleur goed te verzorgen en te onderhouden. Ik kreeg de Davines MINU haarlijn met daarin de shampoo, conditioner, masker en een serum. Deze MINU haarverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar en is verrijkt met Salina Caper Bloesemextract. Dit ingrediënt bevat quercitina, een krachtig aminozuur die een beschermende werking heeft op de structuur van het haar. Ook is deze haarlijn rijk aan polyfenolen en heeft een kleurbeschermende werking.

Ik ben heel benieuwd hoe mijn haarkleur zich zal ontwikkelen en ik ga over een tijdje een update houden en hoe de producten mijn haar verzorgen.

Wil je weten waar jij je haar kunt kleuren met Mask with Vibrachrom by Davines, dan kun je hier alle salons vinden die er mee werken en of er eentje bij jou in de buurt zit.

Wat vind jij van mijn nieuwe haarkleur? Voor welke kleur wil jij gaan deze winter? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.