eos™ Holiday Lip Trio 2016

Home » eos™ Holiday Lip Trio 2016

eos-holiday-lip-trio-2016-visibly-soft-honey-appple-passionfruit-wildberry-review-2

Bereid je maar vast voor, want de leuke en bijzondere kerstcollecties komen er weer aan! Dit keer trap ik af met een geschenkset van eos™. Het merk staat vooral bekend om haar schattige, ronde lippenbalsems die het elke keer weer goed doen in je tas. Ze hebben altijd een leuk kleurtje, maar de smaakjes zijn zo lekker divers! Ik laat je kennis maken met de eos™ Holiday Lip Trio die drie heerlijke lippenbalsems bevat.

eos-holiday-lip-trio-2016-visibly-soft-honey-appple-passionfruit-wildberry-review-3

Over eos™ lipbalsems

De zomer lijkt nog maar net voorbij te zijn, maar de koude dagen zijn nu toch echt begonnen. Tijdens de wintermaanden kunnen je lippen wel wat extra verzorging gebruiken en door de constante wisseling van temperaturen hebben veel mensen last van rode of droge lippen. Een tikkeltje meer aandacht voor de lippen is dan ook zeker op z’n plek!

De eos™ lippenbalsems zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van parabenen, mineralen en gluten. Super fijn! De balsems beloven je lippen heerlijk zacht te maken en hydrateren voldoende voor een verzorgend en glanzend resultaat.

eos-holiday-lip-trio-2016-visibly-soft-honey-appple-passionfruit-wildberry-review-1

eos™ Holiday Lip Trio – €17,85

Deze kerst lanceert eos™ een geschenkset met drie nieuwe smaken. Deze gelimiteerde set bevat twee nieuwe smaken van de klassieke lippenbalsem: Passionfruit & Wildberry. Daarnaast bevat de set een lippenbalsem in de range Visibly Soft; deze bevat meer shea butter, verzorgende oliën en vitamine C en E voor zichtbaar zachtere lippen. Je lippen voelen niet alleen zachter aan, maar zien er ook glanzender en verzorgder uit.

eos-holiday-lip-trio-2016-visibly-soft-honey-appple-passionfruit-wildberry-review-4

Op naar de smaakjes! De donkerroze lipbalm is Wildberry. Deze is zoet en ruikt naar wilde bessen. Best wel een snoepjesgeur! De lichtroze met een witte swirl er doorheen is Honey Apple. Deze is ook gelijk mijn favoriet! Hij ruikt haast een beetje naar een milkshake, maar ook naar honing en melk. Ik vind hem echt heerlijk. Als laatste zie je de lilapaarse Passionfruit. Een geur die me doet denken aan mierzoete snoepjes. Ik weet niet zeker of ik nu echt de passievrucht erin ruik, maar fruitig is hij wel! eos-holiday-lip-trio-2016-visibly-soft-honey-appple-passionfruit-wildberry-review-5

Deze feestelijke eos™ Holiday Lip Trio is echt een leuke set om weg te geven als cadeau voor de feestdagen, maar ik moet zeggen dat hij ook superleuk is om weg te geven voor een verjaardag of om gewoon lekker voor jezelf te kopen.

De klassieke lippenbalsems vind ik prima voor de dagen dat je lippen lekker gehydrateerd moeten worden. Ik zie het meer als dagelijkse verzorging zodat ze soepel blijven. De Visibly Soft lipbalm (de lichtroze met swirl) vind ik net wat romiger en zachter aanvoelen voor die extra verzorging en hydratatie.

De lippenbalsems geven verder geen kleur af, maar dat vind ik eigenlijk wel prima! Ik draag veel lipstick, dus dan is het toch niet echt nodig. Wel geven ze mijn lippen een verzorgd gevoel.

Het eos™Holiday Lip Trio kost €17,85 en is vanaf half oktober te koop bij Douglas en in hun webshop.

Heb jij de lippenbalsems van eos™ al eens geprobeerd?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.