Personal | Ik sta in het Beautyboek 2016 van Cosmogirl!

Home » Personal | Ik sta in het Beautyboek 2016 van Cosmogirl!

cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-4

Gemaild worden door de redactie van Cosmogirl! is niet iets wat mij dagelijks overkomt, maar vorige maand zat er dan toch echt een berichtje van dit blad in mijn inbox. Say whut? Ik werd gevraagd om mijn beautyrituelen en -geheimen te onthullen en zo belandde ik samen met acht andere inspirerende beauty influencers in het jaarlijkse Beautyboek van Cosmogirl! Kijk je mee naar mijn eerste publicatie in een blad?

cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-1

cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-2

Het Beautyboek zit deze maand bij de Cosmogirl! in een pakket. Ik kon hem zelf niet los vinden en kocht hem daarom samen voor €6,99. Los kost de Cosmogirl! €3,99 en het Beautyboek is €5,99. Ik hoop nog een los exemplaar te kunnen kopen (voor het nageslacht offcourse), maar ik weet niet of dat dus mogelijk is.
cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-3

Op de voorkant word het item al genoemd. Spannend! Ik ging snel doorbladeren en kwam toen aan bij ‘mijn gedeelte’.

cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-6

Het artikel begint groot met de favoriete Beauty Influencers van Cosmogirl! Ontzettend leuk.
cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-4

En daar sta ik dan! Tussen Anna Nooshin (grote inspiratie voor mij, wat een prachtig mens) en Jiami die vooral bekend is van haar YouTubekanaal. Ik vind het een heel leuk stuk geworden met mijn favoriete producten en die ik dagelijks gebruik.  cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-5 cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-7

En hier kun je het artikel in zijn geheel lezen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik best wel een beetje trots ben. Dat mag wel toch?!  Ik vind het ontzettend leuk om mezelf eens in een blad terug te zien en het is een heel mooi item geworden. Het enige wat ik jammer vind is dat mijn voornaam verkeerd is geschreven, maar ja, een kniesoor die daar op let. Ik sta er gewoon in!cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-8

Er staan nog andere beauty influencers in zoals Serena Verbon, Cynthia Schultz, Aranka Haverkamp en Debbie Zwiers. Het Beautyboek is de maand november en december samen te koop met de Cosmogirl! voor €6,99. Het boek is verder ook verrassend leuk, met heel veel mooie tips en tricks over beauty. Een inspiratieboek voor echte beautyliefhebbers!

Ik moest dit gewoon even met jullie delen omdat Beautydagboek een afspiegeling is van mijn passie, interesses en persoonlijke leven. Het is een bijzonder momentje omdat het mijn eerste keer in een blad is en ben daar even heel enthousiast over, haha.

Wil je me ook volgen op Instagram, dat kan! Hier deel ik alles wat met beauty te maken heeft, kleine reviews die niet op mijn blog verschijnen, maar ook de persevents waar ik heen ga. Je kunt me vinden onder de naam Beautydagboek.

Een fijne zondag gewenst!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.