Action Max & More Highlighter dupe Shimmerbrick?

Home » Action Max & More Highlighter dupe Shimmerbrick?

action-max-more-highlighter-01-nude-en-02-pink-shimmerbrick-review-1

In mijn Douglas kerst unboxing kon je zien dat ik een shimmerbrick van Bobbi Brown had besteld. Nu is die niet de allergoedkoopste en ben ik niet te beroerd om mijn ogen open te houden voor mooie budget dupes. En zo kwam ik afgelopen weekend twee doosjes tegen bij de Action die wel verdacht veel leken op de bekende Bobbi Brown shimmerbricks. Zouden deze Max & More highlighters ook zo’n mooie glow geven?

action-max-more-highlighter-01-nude-en-02-pink-shimmerbrick-review-3

Max & More Highlighter – €1,89 per stuk (10 gram)

De ‘shimmerbricks’ van de Action zijn van het merk Max & More en worden officieel highlighters genoemd. Ze bevatten elk vijf verschillende tinten die in dezelfde kleurgroep liggen. Boven zie je de kleur 02 Pink met roze tinten erin verwerkt en de onderste is de kleur 01 nude, die meer naar de bronstinten neigt.

action-max-more-highlighter-01-nude-shimmerbrick-review-4

Max & More 01 Nude

01 Nude vind ik zelf niet heel nude (als in hele lichte kleuren), maar meer wat brons- en koperkleurig.

action-max-more-highlighter-01-nude-shimmerbrick-review-swatch

Alle kleuren van 01 Nude heb ik afzonderlijk van elkaar geswatcht en zijn verrassend goed gepigmenteerd! Met vol verbazing heb ik de swatches gemaakt en ik ben er enorm over te spreken. Daarnaast hebben ze haast een soort duochrome finish waardoor de kleur verandert in het licht als je je gezicht (of als hierboven je arm) beweegt.

Wel een tip: tik vooral je kwast goed af voordat je hem op je gezicht aanbrengt, want hij heeft de neiging om veel poeder te verliezen (fall-out) en daardoor zit je kwast boordevol met poeder. Ook moet je zeer zuinig zijn met het aanbrengen, want hij is super, maar dan ook super gepigmenteerd als je alle kleuren met elkaar mengt. Dit is dus ook een aanrader voor mensen met een getinte of donkere huidskleur.

action-max-more-highlighter-02-pink-en-01-nude-shimmerbrick-review-zonder

Hier draag ik alleen foundation. Nog niets op mijn wangen.

action-max-more-highlighter-01-nude-shimmerbrick-review-swatch-gezicht-1

Hier draag ik de kleur 01 Nude. Hij geeft mijn gezicht een hele mooie glow en kleur. Ik vind zo’n glans vele malen mooier dan een matte blush, want hij laat de boel veel meer leven. Ik vind hem erg mooi voor de herfst!

action-max-more-highlighter-01-nude-shimmerbrick-review-swatch-gezicht-2

Van verderaf zie je een subtiele, maar wel prachtige glans/glow.

action-max-more-highlighter-02-pink-shimmerbrick-review-1

Max & More highlighter 02 Pink

Dit is de andere kleur, namelijk 02 Pink. Het meest benieuwd was ik naar deze kleur vanwege de vrolijke en frisse kleurtjes.

action-max-more-highlighter-02-pink-shimmerbrick-review-swatch

En wauw, wederom ben ik omver geslagen door de mooie kleuren en goede pigmentatie! Weliswaar heb ik hier ook weer veel last van fall-out, maar ach, voor het zachte prijsje mag dit de pret niet drukken. De kleuren zijn koel en ook weer duochrome. De kleuren lijken steeds anders als je beweegt en gaan van roze naar goud en terug. De meest lichte kleur in dit doosje lijkt trouwens haast wit te zijn, maar blijkt op de swatch meer een lilakleur te zijn. Prachtig!action-max-more-highlighter-01-nude-en-02-pink-shimmerbrick-review-swatch

Om beide kleuren te kunnen vergelijken, zie je hier beide swatches naast elkaar. Links is 01 Nude en rechts is 02 Pink.
action-max-more-highlighter-02-pink-en-01-nude-shimmerbrick-review-zonderNog even weer een foto zonder iets aangebracht te hebben op mijn wangen. En dan zie je nu….
action-max-more-highlighter-02-pink-shimmerbrick-review-swatch-gezicht-5

…de kleur 02 Pink op mijn wangen. Poeh, ik ben fan! Hij is zo mooi koel roze van kleur en als je je gezicht beweegt zie je er zelfs een lilapaarse kleur doorheen piepen. Ik heb nog niet eerder zo’n mooie highlighter gezien! Je zou deze aan kunnen brengen boven je blush, maar zoals je hierboven kunt zien, vind ik hem ook erg mooi om hem op zichzelf te dragen. No problemo!
action-max-more-highlighter-02-pink-shimmerbrick-review-swatch-gezicht-6

Hierboven zie je 02 Pink van een afstandje.

Conclusie

Mag ik de Action even mijn grote complimenten geven over deze mooie highlighters? Ik vind dat er voor een heel zacht prijsje, prachtige kleuren zijn gemaakt. Ja – je hebt veel last van fall-out op je kwast, maar dan moet je gewoon even een keer extra aftikken om niet de hele poederbende op je gezicht te krijgen. De kwaliteit vind ik prachtig, want ze zijn extreem goed gepigmenteerd en ook de houdbaarheid is goed.

Of ze echt dupes zijn voor de Bobbi brown shimmerbricks, weet ik nog niet. Dat ze er op lijken qua uiterlijk is een feit. Ik ga binnenkort een vergelijksingsartikel doen en ze beoordelen op de glow die ze beloven te geven.

Ik ben vooral enthousiast over die mooie glow die het aan je gezicht geeft. Ik vind dit oprecht één van de beste budgetontdekkingen van de afgelopen tijd. Inslaan die hap dus!

De Max & More highlighter is te koop voor €1,89 bij de Action.

Wat vind jij van deze Max & More highlighters? Welke vind jij het mooiste? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.