Maak je klaar voor kerst met de leukste woonaccessoires!

Home » Maak je klaar voor kerst met de leukste woonaccessoires!

otto-kerst-favorieten-collage

Poehee, wat gaat de tijd toch snel! Over een kleine twee weken is het alweer zover en zitten we (hopelijk) allemaal gezellig aan het kerstdiner. Tot die tijd vind ik het heerlijk om de woonkamer om te toveren tot een gezellig kersthuis. Natuurlijk moet het geen dolle bende worden, maar met een paar leuke accessoires kun je al veel sfeer in huis creëren. Daarom deel ik de leukste items die gegarandeerd succes geven!

♥ 1. Wit rendier van metaal €12,99 – ♥ 2. Sisters S. overtrekset €34,99 – ♥ 3. Glazen paddenstoelset (2 stuks) €12,99 ♥ 4. Deco-boom ladder €39,99.

Hoe leuk zijn die glazen paddenstoelen? Ik heb deze nog nooit eerder ergens gezien, maar ze maken je huis echt winterproof! Ook zo’n ladderkerstboom vind ik erg origineel. Heb je geen zin in een grote kerstboom of heb je daar de ruimte niet voor: dit is de oplossing!

otto-kerst-favorieten-collage-2

 ♥ 5. Wiedemann Black edition geurkaars – €34,95 ♥ 6. Windlichtset met schaal – €17,99 ♥ 7. Gastenpantoffels in set – €19,99 ♥ 8. Uil deurstopper – €12,99.

Persoonlijk ben ik dol op geurkaarsen. Ze staan stijlvol in je huis en als er een geurtje in zit, laten ze je huis ook nog eens heerlijk ruiken! En stel nou dat je visite krijgt en het is buiten echt van de natte weer; dan is het toch super fijn dat jouw bezoek de schoenen uit kan doen en op warme pantoffels je woonkamer kan betreden? Super cosy!

Alle artikelen kun je vinden in de webshop van OTTO.

Ik heb mijn huis al winterklaar gelukkig, maar ben jij al bezig om je huis of kamer in kerstsferen om te toveren? 

handwritten-liefs-liset-2

Leave a Reply

Your email address will not be published.