5 x Dingen die ik liever geheim houd

Oké, oké, oké….ik ga met de billen bloot! Soms heb je van die dingen die je liever niet deelt. Gewoon een beetje verzwijgt of misschien wel niet durft te vertellen. Ja, ook ik ben één van die mensen die haar eigen kleine geheimpjes heeft. Maar zal ik er dan toch een paar op een rijtje zetten? Hier komt ie: 5 x Dingen die ik liever geheim houd!

Visitekaartje

Vorig jaar rond de kerst was ik uitgenodigd door een leuk merk waarbij visagist Mari van de Ven een workshop kwam geven. Het was gezellig en ik praatte nog even met Mari bij en toen vroeg hij om mijn visitekaartje. Ehhmmm…ja, natuurlijk mijn visitekaartje! Waar ik normaliter altijd mijn kaartjes bij me heb, had ik deze dag geen enkel exemplaar bij me. Potjandikkie…Mari van de Ven die om je kaartje vraagt en je heel lullig op een briefje je gegevens moet gaan neerpennen. Nee, dat nooit weer…*schaam, schaam*.

Op grote voet leven

Je moet weten dat ik niet de allergrootste ben. Zeg maar gerust aan de kleine kant met mijn 1.63m. Waar ik overigens geen probleem mee heb hoor, maar wat mensen dan niet verwachten is dat ik dan geen poezelige, kleine Aziatische voetjes heb, maar gewoon lekker een maat 38 en soms 39. Met mijn Indische roots kan ik dit echt niet verklaren! Ik leef dus voor mijn lengte op grote voet en soms ben ik daar niet zo blij mee…

Science fiction

Yep, I know, ik ben een beauty- en fashiongirl en dat klinkt natuurlijk lekker oppervlakkig en helemaal niet intelligent. Toch ben ik ook wel een inner nerd die van science fiction houdt (kom maar op met die Star Trek, Star Wars en the X-Files), wat helemaal niet hip is. Ik heb vaak genoeg op de middelbare school verbloemd dat ik iedere maandagavond gewoon naar Star Trek keek, haha.

Superheld

Het liefste ben ik ongenaakbaar en de superheld zelve, maar helaas lukt me dit vanzelfsprekend niet iedere dag. Ook ik moet er wel eens aan geloven dat ik mijn zwaktes heb *ahum..*. Deze supermama (lees: probeer iedere dag te overleven) is ook wel eens moe. Samen met mijn chronische ziekte maakt het dat ik vrij uitgeput ben en ik iedere dag een middagdutje probeer te doen. Ik had er al eens over geschreven en toch hang je het niet aan de grote klok. Stom hè? Alsof we allemaal maar energievol en altijd moeten doorgaan.

Angsten

Nog zo’n ding; ik ga me misselijk voelen en mijn knieën beginnen te knikken als ik op een grote hoogte sta. Gelukkig doe ik dit niet iedere dag, maar ik vind het reuzenrad vreselijk (vorig jaar nog gedaan en ik werd daar helemaal niet blij van!). Maar ook kleine ruimtes of een grote file waaraan je niet kunt ontsnappen, geven mij een claustrofobisch gevoel. Weet je dat er vroeger van die kinderfeestjes bij de McDonalds’ waren, waarbij je in de grote vriezer (loopruimte) mocht rondkijken? Echt waar, daar waagde ik me niet aan. Ik bleef er liever buiten staan, dan dat ik de kans liep om voor altijd opgesloten te zijn in de mega vriezer van Maccie D.

Goed, dit waren mijn ‘geheimpjes’! Heb jij nog dingen die je liever geheim houdt?

 

Liefs Liset

13 Reacties

 1. 7 december 2017 / 11:44

  Erg leuk om te lezen! Ik heb ook grote voeten ( maat 41 soms 42 ) en ik ben ook maar 1,67. Verschrikkelijk! Balen van die visitekaartjes, misschien kan je er nog een per post sturen met een grapje erbij, ahahaha
  hillybillybeauty heeft geplaatst: Nieuw Dr Pierre RicaudMy Profile

 2. 7 december 2017 / 12:07

  Leuk om te lezen en ja ik heb genoeg geheimpjes hoor haha net als jij. Wat balen zeg dat je net op dat moment geen visitekaartjes bij je hebt. Ik heb ooit gehad dat ik op een event was, dat ik erachter kwam dat mijn nieuwe e-mailadres er niet op stond, dus die heb ik toen allemaal handmatig opnieuw erop geschreven. Schaamschaam haha.

 3. 7 december 2017 / 12:14

  Dat van het visitekaartje is herkenbaar 😉 Ik verzon toen een smoes dat ze op waren ofzo en ik vergeten was nieuwe te bestellen haha. Wat leuk trouwens dat je van Science Fiction houdt, ik had dat helemaal niet achter je gezocht!
  Natascha heeft geplaatst: Budgetweek | Betaalbare must have make-upMy Profile

 4. 7 december 2017 / 12:51

  Oh brrrr, hoogtes, daar word ik ook niet blij van! Grappig, ik ben bijna 1.70 en heb ook maat 38, soms 39. Heel soms zelfs 37! Een vriendin van mij is een paar cm groter dan ik en die heeft dan weer maat 39/40. Terwijl mijn ouders maat 41 en 43 hebben haha, ik ben vergeleken hen echt een kleintje :p
  Anna heeft geplaatst: Nouveau Lashes Enhance Mascara & Foaming Cleanser | ReviewMy Profile

 5. Yvonne
  7 december 2017 / 13:02

  Ik vind maat 38/39 helemaal niet groot, ook niet als je zo klein bent….? Zo zie je maar, meningen zijn meningen. Allemaal relatief 🙂

 6. 7 december 2017 / 22:27

  Wat een leuk en heerlijk eerlijk artikel! Dat van de visitekaartjes zou mij ook kunnen overkomen. Dat soort bloopers bega ik vrij regelmatig, haha. Grappig inderdaad dat je van science fiction houdt! En dat van je voeten is niets om je voor te schamen. Ik heb zelf maat 39 bij een lengte van 1,69 meter, maar ik ken ook mensen van mijn lengte die bijvoorbeeld schoenmaat 41 hebben.
  Iets wat ik liever geheim houd? Ik denk sommige hardnekkige onzekerheden, waar ik hard aan probeer te werken, maar die niet altijd even handig en fijn zijn 😉
  Romy heeft geplaatst: Sta jij open voor de verrassingen van vandaag?My Profile

 7. 13 december 2017 / 11:38

  Waarom zou je verbloemen dat je van SF houdt? Heb ik ook nooit gedaan. Mede-trekkie! Ook al Black Mirror gezien? Ook zo goed 🙂
  Niet meer verbergen hoor! Gewoon als Troi naar de eerst-volgende comic-con: je hebt er de look voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.