De allermooiste bruiloft voor je kind: Playmobil City Life De Bruiloft

Kinderen willen toch het allerliefste trouwen met hun papa of mama? Playmobil speelt daar handig op in en komt met de nieuwe Bruiloftscollectie waarmee je kind de bruiloft helemaal na kan spelen. Leuke accessoires zoals bloemen, jurkjes die aan en uit kunnen en een kussentje met de ringen zijn allemaal details waarmee de collectie echt tot leven komt. Ik review twee Playmobil sets!

tograaf met bruidskinderen’ en ‘Bruidspaviljoen met bruidspaar’. Twee sets die ontzettend leuk te combineren zijn.

Bruidspaviljoen met bruidspaar – €14,99

Ik ga beginnen met de grootste set. Dit is ook gelijk de set waarmee je direct de bruiloft na kunt spelen. De voorkant ziet er leuk uit en mijn kleine meisjeshart begint gelijk enthousiast te worden. Dit is hartstikke leuk voor kinderen!

Op de achterkant kun je goed zien wat je van de set kunt verwachten; alle onderdelen zijn afgebeeld. Zo handig! Als je een cadeau koopt, wil je graag weten wat erin zit toch?

“Daar komt de bruid, daar komt de bruid!”

Aan alle details is gedacht. Zo is er een paars kussentje waarop de ringen zijn ‘gedrukt’ en de ambtenaar van de burgerlijke stand heeft een mooi aangeklede tafel waarop zijn boekwerk ligt. Ik vind het mooi!

En laten we niet vergeten; mijn kinderen spelen er ook graag mee. Jade (5 jaar) heeft alles in elkaar gezet met behulp van de handleiding (wat een priegelwerk met al die bloemetjes!), dus het is ook goed te doen voor jonge kinderen.

Fotograaf met bruidskinderen – €9,99

Deze set is een leuke aanvulling op de ‘Bruidspaviljoen met bruidspaar’ set. Een paar schattige kindjes die met bloemetjes strooien, kunnen natuurlijk niet missen! Daarnaast zit er ook een fotograaf bij die de boel op de kiek zet.

andje kunt stoppen, maar ook op de grond kunt ‘zaaien’ voor dat bruilofteffect. andel bij velen, maar ook het speelgoed zelf is onverwoestbaar.

Eén nadeel; er zitten soms zulke kleine onderdelen bij dat je die geheid kwijtraakt. Ik ben menig visje, bloemblaadje, potje etc. al kwijtgeraakt aan de stofzuiger en die komen helaas nooit meer terug…

20% Korting op de hele Playmobil bruiloftcollectie!

Extra leuk…met de kortingscode die ik je ga geven, kun je een bestelling plaatsten in de webshop van Playmobil met maar liefst 20% korting! Dus als je nog een leuk cadeau voor een kinderverjaardag zoekt, sla dan nu je kans. De code NLB7A5B7 kun je gebruiken op www.playmobil.nl en is geldig tot en met 31 mei 2017.

Speelde jij zelf vroeger ook met Playmobil? Of spelen jouw kinderen er nu ook mee?

Liefs Liset

 

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door een merk of bedrijf.

8 Reacties

 1. 1 juni 2017 / 12:46

  Te leuk. Mijn dochter is totaal playmobilminded. Deze serie is ook erg leuk

 2. Imke
  1 juni 2017 / 14:13

  Super leuk! Ik wilde het zojuist gaan bestellen voor ons petekind, omdat haar ouders volgende week trouwen. Ben helaas één dag te laat voor de kortingscode op de webshop van Playmobil. Kun jij toevallig hierin nog iets betekenen Liset? #durftevragen

  • Liset
   Auteur
   2 juni 2017 / 09:32

   Dankje! Wat betreft de kortingscode; ik heb de aanvraag open staan bij mijn PR-bureau. Deze gaat kijken of er nog iets te regelen valt. Ik kan je niets garanderen, het is even afwachten dus :). Als ik antwoord terug heb, mail ik je even persoonlijk, goed?

   • Imke
    2 juni 2017 / 14:29

    Super lief van je: thx!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.