Anatomicals Mango & Papaya Body Cleanser

IMG_0566

Anatomicals is een merk dat ik nog niet kende, maar toen ik het ontdekte was ik helemaal om! Anatomicals maakt namelijk o.a.heerlijke shampoo’s, conditioners en handcrèmes.

Het bijzondere is dat het natuurlijke cosmetica is. Het is namelijk erg zacht voor je huid, want deze lekkere douchegel – of body cleanser zoals Anatomicals het zelf noemt – is vrij van sulfaten, parabenen en DEA’s! Maar..wat misschien ook belangrijk is: doet hij zijn werk goed? Lees gauw verder!

IMG_0568

De Anatomicals Mango & Papaya Body Cleanser komt in een rode, rechthoekige fles met een knalgele pompfles. Dat vind ik zelf heel handig met doseren. Je pompt het direct op je douchepuff of washandje. Daarnaast staat er op de zijkant een grappige tekst, erg origineel!

IMG_0571

De body cleanser met de geur Mango & Papaya bestelde ik uit nieuwsgierigheid. En wat was ik dankbaar voor mijn onbedwingbare behoefte om deze eens uit te proberen! De geur is onbeschrijflijk lekker en je waant je echt in een tropisch paradijs. Hij ruikt niet chemisch zoals andere douchegels wel eens kunnen ruiken, maar alsof er vers geperste/gemixte mango’s en papaya’s in de fles zitten.

IMG_0570

In de ingrediëntenlijst kun je lezen dat deze body cleanser lekker zacht voor je huid is. Helaas zit er wel wat parfum in die vrij in het begin van de lijst staat. Als je daar gevoelig voor bent, kan dat een probleem zijn. Nu heb ik zelf een erg gevoelige huid, maar bij deze body cleanser heb ik gelukkig nergens last van. Het kan dus ook goed gaan!

IMG_0739

De substantie is redelijk vloeibaar, dus het is wel even oppassen geblazen dat hij niet van je hand afdrupt. De body cleanser heeft een gele kleur met kleine spikkeltjes erin (die je overigens niet voelt). Verder is hij heerlijk in gebruik en maakt hij je huid goed schoon.

IMG_0566

Kortom, de Anatomicals Mango & Papaya Body Cleanser is heerlijk voor onder de douche en doet zijn werk goed! Daarnaast vind ik het een heel fijn idee dat dit een zacht product is om je huid mee schoon te maken. En de geur..GODDELIJK!

Anatomicals is o.a. te koop bij de Misslipgloss shop (€5,95) en Boozyshop (€4,95).

Heb jij al eens producten van Anatomicals geprobeerd?

5 Reacties

  1. 22 januari 2013 / 09:47

    Ik kende het merk ook niet, maar lijkt me erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.