Bloggerslife tag by Beautydagboek

Bloggerslife tag Collage

Eerlijk gezegd ben ik helemaal niet zo van de tags. Maar toen ik getagged werd door Dagmar om de Bloggerslife tag te doen, vond ik hem toch wel erg leuk! Ik maak vandaag dus een uitzondering en beantwoord braaf – haha! – alle vragen die langskomen. De vragen gaan over mijn blog en staat dus heel dicht bij me. Best wel een persoonlijke tag dus. Enfin, lees gauw mee!

writer typemachine

Hoe lang blog je al? Mijn eerste artikel kwam online op 25 november 2012 en ging over de nieuwe make-upcollectie van de Kardashion zusjes. Je kunt hem hier teruglezen als je dat leuk vindt! Dat komt dus neer op ongeveer 1 jaar en 2 maanden 😀 .

Wat vind je het leukste aan bloggen? Die is moeilijk, want ik vind zoveel facetten leuk aan bloggen! Het ontdekken van nieuwe producten, fotograferen, het schrijven van teksten en make-uplooks maken is zo ontzettend leuk. Pfoeh..ik moet dus kiezen hè? Dan kies ik voor het schrijven van teksten. Ik hou van de Nederlandse taal, de grammatica en een schrijfstijl neerzetten. Tekst is mijn grote vriend, haha!

Wat vind je het minst leuk aan bloggen? Dat ik zoveel wil doen, maar zo weinig tijd heb. Ik kom structureel tijd tekort! Met twee kindjes om voor te zorgen heb ik overdag geen tijd om te bloggen, dus doe ik het in de avond. En omdat ik iemand ben die altijd kwaliteit wil afleveren en niet zomaar wat online gooit omdat ik niet zoveel tijd heb, staat er niet iedere dag een artikel klaar. Kwaliteit gaat bij mij voor kwantiteit en daarom kies ik ervoor om altijd een artikel online te zetten waar ik zelf helemaal tevreden over ben. Perfectionisme 😀 .

Speechless bracelets beautydagboek

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel? Dat verschilt. Ik denk dat ik rond de 30 reacties op een artikel heb. Bij sommige artikelen zit ik  tussen de 45 en 55 reacties.

Wat voor camera gebruik je? Ik fotografeer met de Canon 600D. Hij maakt echt prachtige foto’s en ben er superblij mee! Ook maak ik hier mijn filmpjes mee, wat een hele mooie kwaliteit geeft.

Welk product vindt je het leukst om te fotograferen? Ik vind sieraden en parfum erg leuk om te fotograferen, die zijn zo mooi en lenen zich echt uit om op een luxueuze wijze te worden gefotografeerd.

Beautydagboek visitekaartjes

Welk product vindt je het minst leuk om te fotograferen? Producten die spiegelen, haha! Daarop zie je alle vingervlekken, krasjes en iedere *blink* van licht die voorbijkomt. Niet leuk.

Heb je je layout zelf gemaakt en ben je er blij mee? Mijn lay-out is onderdeel van een standaard thema die je bij WordPress kunt kiezen. Maar ik heb het thema gekocht, zodat je alles zelf naar wens kunt aanpassen. Dat heb ik dus gedaan! Mijn header heb ik zelf gemaakt, net als de ‘follow’ icoontjes die je aan de zijkant ziet. Ook zijn alle kleuren naar mijn eigen wens gemaakt, dus ik heb hem helemaal gepersonaliseerd en ben er blij mee! Wel wil ik binnenkort mij header veranderen.

Heb je visitekaartjes? Zo ja, heb je ze zelf gemaakt? Yes I have! Zelf gemaakt ook trouwens, niet zelf afgedrukt :p

Hema Persdag meiden frame

Hoeveel bloggers heb je in het echt ontmoet? Haha, leuke vraag! Ik ben wel meerdere bloggers tegen gekomen, maar niet iedereen ken ik op een event. Dus dan tel ik alleen even de mensen die ik ken van blogs die ik wel eens gelezen heb :). Dat zijn er dan iets van 18 geloof ik.

Naar hoeveel events ben je geweest? Nog niet zoveel, in totaal 4. Ik zou graag naar nog veel meer events gaan, maar omdat ik Groningen woon, is het voor mij niet realistisch om voor ieder event naar Amsterdam te komen.

Hoeveel artikelen staan er al online? Ha, dat ga ik opzoeken! Ik lees net dat er 285 artikelen online staan, en met deze erbij dus 286 🙂 .

Hoeveel filmpjes heb je al gemaakt? Ook dat weet ik niet zo uit mijn hoofd,  – …snel op YouTube kijken.. – maar dat zijn er nu in totaal 21. Ik maak nog niet zo heel lang filmpjes, ik ben er nu zo’n 5 a 6 maanden mee bezig, maar ik vind het superleuk om te doen! Ook hiervoor heb ik echt te weinig tijd, maar ik probeer iedere zondag een filmpje online te zetten. Vergeef me als het een keer niet lukt, hihi. Mocht je mijn filmpjes nog niet gezien hebben, je kunt zie hier bekijken en je abonneren op mijn kanaal. Ik zou dat echt super vinden!

Oh..en dat was de tag alweer! Ik vond het erg leuk om hem in te vullen en ik hoop dat je het leuk vond om iets meer over mijn blog te lezen. Je bent vrij om de tag over te nemen 🙂 .

Handwritten liefs liset

22 Reacties

 1. 13 februari 2014 / 07:03

  Heel leuk dat je hem ingevuld hebt, en om te lezen natuurlijk. Dat van perfectionisme komt me bekend voor 😉

 2. 13 februari 2014 / 08:04

  Leuk ingevuld en leuk om te lezen! Je blog inmiddels al erg lang en dat te weinig tijd voor al je ideetjes hebben, is zo herkenbaar!

 3. 13 februari 2014 / 09:05

  Heel leuk om te lezen! Te weinig tijd hebben is zeker heel herkenbaar!

 4. 13 februari 2014 / 09:21

  Kan me voorstellen dat het lastig is om dagelijks te bloggen met twee kleintjes 🙂 leuke tag!

 5. 13 februari 2014 / 09:34

  Heel leuk om te lezen, perfectionisme deel ik met je!

 6. 13 februari 2014 / 10:01

  Aah wat heb je het onwijs leuk ingevuld! En onze foto is echt super super mooi <3 Echt leuk om te lezen en ik sluit mij helemaal aan bij dat het jammer is om zo weinig tijd te hebben terwijl we je zo graag wilt bloggen <3 Mooi om te lezen en leuk om je op deze manier nog iets beter te leren kennen Xx

 7. 13 februari 2014 / 10:27

  Leuk dat je de foto van ons erin hebt gedaan, ik word helemaal vrolijk van die foto 😀 Eigenlijk is alles wel leuk aan bloggen, dat vind ik ook hihi! En producten die spiegelen.. daar hou ik inderdaad ook niet van haha! Dan is iets zo mooi maar zo moeilijk op foto te krijgen

 8. 13 februari 2014 / 11:28

  Wat heb je hem leuk ingevuld! En wat tof dat je speciaal voor deze toffe tag toch een tag doet 😀 ik vind ook dat we allemaal veel te weinig tijd hebben – ik stem voor langere dagen! 😉

 9. 13 februari 2014 / 12:08

  Leuk ingevuld en ik wist helemaal niet dat je kindjes hebt, wat leuk! al snap ik wel dat het moeilijk te combineren is met een blog! Ik herken ieder geval te weinig tijd ook, echt verschrikkelijk en de perfectionisme komt mij ook heel erg bekend voor haha, ik zet ook niks online tot dat ik 100% tevreden ben!

 10. inspiredbylifee
  13 februari 2014 / 15:14

  je hebt hem super leuk ingevuld! Liefs inspiiredbylife

 11. 13 februari 2014 / 16:47

  Wat een leuke tag! Leuk om dit over anderen te lezen. X

 12. 13 februari 2014 / 17:18

  Een hele leuke tag en erg leuk om meer van jou te lezen! 🙂

 13. 13 februari 2014 / 20:33

  Ik ben zelf ook niet zo’n “tagger” maar ik vind deze wel leuk om bij jou te lezen 🙂

 14. 14 februari 2014 / 12:01

  Ik vind het knap dat je het bloggen kan combineren met je dagelijkse leven! Leuke tag!

 15. Samira
  16 februari 2014 / 12:12

  Hey

  Leuk om dit te lezen! Ik zag vandaag bij kittehscupcakes dat je bij hun een reactie had geplaatst…zo ben ik je nu ook gaan volgen!

  • 16 februari 2014 / 21:55

   Haha, leuk om te horen hoe je me gevonden hebt! En tof dat je me bent gaan volgen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.