Boots No7 make-up

Boots no7 make-p review

Boots No7 was tot voor kort nog een onbekend merk voor mij. Misschien ben je er mee bekend als je eens in Engeland bent geweest, dan zul je het merk absoluut herkennen! Boots is namelijk een populaire drogisterijketen in dit land en daar kun je er echt niet omheen. Natuurlijk had ik er wel eens van gehoord, maar er iets van geprobeerd, nee. Daarom was ik extra blij verrast toen ik hier wat van mocht proberen!

Boots no7 make-p review 1

In deze review laat ik je drie producten zien. De Triple Protection Tinted Moisturiser, de Perfect Light Pressed Powder en een heel leuk duosetje met lippotloden; de Mini Lip Treats.  Boots no7 Triple protection tinted moisturiser fair:medium review 1

No7 Triple Protection Tinted Moisturiser

De No7 Triple Protection Tinted Moisturiser is een licht getinte moisturiser die voor een natuurlijke teint zou moeten zorgen. Het is ontworpen om je huid er mooier uit te laten zien en je een jeugdigere toekomst te geven. In de tube zit 50ml, wat ik een mooie hoeveelheid vind voor de €14,95 die je er voor neertelt.

Nu vraag je je af wat die ‘Triple Protection’ dan inhoudt? Wel, dat zal ik je vertellen!

♥ Hij hydrateert je huid langdurig

♥ Het bevat een zonnebescherming spf 15

♥ Het geeft een natuurlijke kleur aan je huid

Dat klinkt goed toch? Hij lijkt mij dan ook ideaal voor de zomer.

Boots no7 Triple protection tinted moisturiser fair:medium review 2 Boots no7 Triple protection tinted moisturiser fair:medium review 3

De tube is goed geseald en de getinte dagcrème kun je prima doseren door het tuitje. Ik vind dit altijd een prettige manier omdat het hygiënisch is en ook nog eens makkelijk aan te brengen is op je kwast. Wat aangeraden wordt, is om de Tinted Moisturiser eerst even te schudden voor gebruik. Zo worden de ingrediënten goed gemengd en kun je hem gelijkmatiger aanbrengen.

Boots no7 Triple protection tinted moisturiser fair:medium swatch review Boots no7 Triple protection tinted moisturiser fair:medium swatch review 1

De kleur die ik ontvangen heb is Fair/Medium en voor mij een prima match! Hij is ook nog te koop in de kleur Fair, die meer geschikt is voor de lichte huidjes.

Boots no7 Perfect light pressed powder fair swatch review 2

Mijn huid is momenteel echt een ramp voor mijn doen. Ik heb nogal last van rode vlekken (door eczeem) en sinds kort heb ik een (pigment)vlek op mijn voorhoofd waar ik niet van snap wat hij daar doet. Anyway, links zie je mijn huid zonder make-up en rechts heb ik de Tinted moisturiser aangebracht.

Mijn huid oogt een stuk rustiger, maar nog steeds zie je de rode vlekken er doorheen. Hij is erg mooi op een dag dat je huid vrij rustig is of als je graag een natuurlijk effect wil creëren. En hij geeft een mooie glow!

Boots no7 Perfect light pressed powder Fair review 1

No7 Perfect Light Pressed Powder

Boots omschrijft deze Pressed Powder als ultrafijne, fluweelzacht en lichtreflecterend. Hij zou naadloos overlopen in je eigen huidkleur en reflecteert het licht zodat oneffenheden minder zichtbaar zijn. De verzorgende effecten van vitamine E en pro-vitamine B5 en hyaluronzuur moeten zorgen voor een gehydrateerde huid. Naar deze poeder was ik misschien nog wel het meest benieuwd!

Het doosje bevat 10 gram en kost €13,95. En wat ik dan weer leuk vind aan de Perfect Light Pressed Powder is dat hij hypo-allergeen is. Heel geschikt dus voor de gevoelige huidjes!

Boots no7 Perfect light pressed powder Fair review 2

Dit is de kleur Fair, een vrij lichte kleur. Ik was bang dat hij te licht voor mij zou zijn, maar ik moet zeggen dat hij eigenlijk heel transparant is, waardoor hij geschikt is voor veel verschillende huidstinten. Boots no7 Triple protection tinted moisturiser fair:medium swatch review 3

Links draag ik alleen de Triple Protection Tinted Moisturiser en recht heb ik de Perfect Light Pressed Powder aangebracht en een beetje blush. Ik zie direct dat de meeste glans afneemt, maar mijn huid blijft er wel mooi uitzien en zeker niet te poederig. Ik heb daar namelijk echt een hekel aan. Nee, deze poeder is zacht, heel fijn en laat mijn huid niet onnodig glanzen. Ik ben hier heel tevreden over!

Boots no7 Mini lip treats review 1

No7 Mini Lip Treats

Hoe leuk is dit duosetje? In dit geval een echte traktatie, want die verpakking is echt te schattig! Deze twee lippotloden zijn gemaakt om je lippen te laten stralen. Het is ontworpen om gemakkelijk mee te nemen en geeft je de mogelijkheid om bij elke gelegenheid je lippen snel en gemakkelijk bij te werken.

Het setje bevat twee lippotloden van ieder 1,4 gram en kost €7,95.

Boots no7 Mini lip treats review 2 Boots no7 Mini lip treats review 3

Er zitten twee kleuren in de set. Links zie je Day Dreamer, een lichte koraalroze kleur en rechts zie je de fuchsiaroze Delicate Pink.

Boots no7 Mini lip treats swatch review 1

Links Day Dreamer en rechts Delicate Pink. De Lip Treats zijn glossy en een klein beetje sheer. Heel fijn om overdag te dragen. De punt werkt makkelijk, maar de structuur is ietwat stroef. Wel blijft hij daardoor vrij goed zitten en geniet ik er toch zo’n twee uurtjes van.
Boots no7 Mini lip treats Day dreamer swatch review

Day Dreamer.
Boots no7 Mini lip treats Delicate pink swatch review

Delicate Pink

Conclusie

Ik vind het ontzettend leuk om met dit merk kennis te maken. De Triple Protection Tinted Moisturiser is fijn als je van een lichte dekking houdt en voor een natuurlijk effect gaat. Fijn is dat hij je huid een mooie glow geeft en je huid een spf 15 bescherming biedt.

De Perfect Light Pressed Powder is wat mij betreft de grote favoriet van deze drie producten. De structuur is zo ontzettend fijn en brengt heel zacht en mild aan. Mijn huid glanst een stuk minder, maar geeft het niet een poederig effect. Ook niet verkeerd; hij is hypo-allergeen, waardoor de (meeste) gevoelige huidjes met een gerust hart deze poeder kunnen gebruiken.

Een schattig setje is de Mini Lip Treats duoset met daarin twee kleine lippotloodjes die je lippen een natuurlijke, verzorgende kleur geven. Ze brengen ietwat stroef aan, maar dit is verder niet storend. Ik heb juist het idee dat ze daardoor ook wat beter blijven zitten dan het gemiddelde transparante lippotlood. Ze hebben een sheer finish en daardoor zijn ze heel fijn om overdag te dragen!

Boots No7 make-up is te koop bij een van de 25 verschillende Boots-apotheken in Nederland en in hun webshop. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan is er nu ook een actie geldig waarbij je 3 make-upproducten koopt, voor de prijs van 2!

Ken jij het merk Boots No7 al?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een bedrijf of merk.

22 Reacties

 1. 29 mei 2015 / 07:57

  Wat een hoop mooie producten Liset! Vooral de poeder vind ik er prachtig uitzien op je huid! De lippotloden hebben ook mooie zachte kleurtjes! Perfect voor de zomer <3

 2. nailgloss
  29 mei 2015 / 08:07

  Mooie producten!

 3. 29 mei 2015 / 08:32

  Hele mooie look heb je gemaakt! Bij mij werkte de tinted moisturiser niet echt, maar ik ben wel fan van de jumbo lip potloodjes en de poeder !:)

 4. 29 mei 2015 / 10:12

  Ik heb ook zo’n lip treat, ik moet hem nog uitproberen. Ben benieuwd of het mij ook zo mooi staat.

 5. 29 mei 2015 / 13:16

  Hele fijne producten. De producten van No7 van Boots lijken me best fijn. Ik vind ze er altijd zo mooi en luxe uitzien!

 6. 29 mei 2015 / 14:13

  Wat een prachtige items allemaal! Ik heb zelf nog nooit iets van dit merk aangeschaft eigenlijk. Maar wellicht toch het kopen waard, als ik het zo zie.
  Alvast een heel fijn weekend, leuke blog heb je!
  x Frederique

  • 29 mei 2015 / 23:04

   Dit is ook de eerste keer dat ik er kennis mee maakte en ik vind het een verrassend mooi merk! Ah, wat lief! Dankjewel :). Jij ook een fijn weekend!

 7. 29 mei 2015 / 18:27

  Ik kende het merk nog niet, staat je erg goed meid! 🙂

 8. 29 mei 2015 / 20:26

  Ik ken het merk nog niet, maar het mini setje vind ik wel onwijs leuk om te zien….

 9. 29 mei 2015 / 23:32

  Ik heb nog geen ervaring met de producten van No7. Maar de producten staan je goed!

 10. Linda
  30 mei 2015 / 00:39

  Jaar of 12 geleden zat er een boots in Amsterdam jammer genoeg is ie ook al jaren weg daar…. Miss zelfs wel langer terug. Ik was zelf nog noet bezig met make up toen der tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.