Budget tip | Etos Sunny Breeze eau de toilette

Etos Sunny Breeze is het nieuwste parfum van Etos. Ik ben dol op de geuren van deze winkel en was daarom reuze benieuwd! Het is één van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen, zonder schade aan je huid aan te richten. Dat klinkt al goed!

Etos Sunny Breeze eau de toilette

De nieuwe frisse en fruitige zomerse geur ‘Sunny Breeze’ van Etos wordt omschreven als een mix van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis. Het roept direct het verlangen op van een exotische strandvakantie.

Het fijne aan deze eau de toilette is dat je hem tijdens het zonnen kunt dragen, zonder schade aan je huid aan te richten. Vlekken en uitslag behoren tot het verleden, waardoor dit parfum ook zeer geschikt is voor de gevoelige huid.

Wat vind ik er van?

De Etos Sunny Breeze eau de toilette is een zoete, zomerse geur die helemaal binnen het zon, zee en strand plaatje past. Het is een lichte geur die iedereen wel lekker vindt denk. De cassis en de abrikoos zorgen voor de zoete geur, waar amber juist weer voor een iets zwoele noot in het geheel zorgt. 

Als ik de geur opspuit, heb ik verder geen last van mijn huid. Een pluspunt voor iemand met een gevoelige huid! Helaas blijft de eau de toilette niet lang zitten. Na twee uurtjes moet je hem echt even bijspuiten, waardoor je hem zeker in je tas moet gooien om hem bij te werken.

De prijs is vriendelijk; voor de Etos Sunny Breeze eau de toilette betaal je €9,99 voor 50 ml. Een behoorlijke hoeveelheid. Maar…hij is dus niet zo zuinig in gebruik, dus zit hij mooi in verhouding qua prijs-kwaliteitverhouding.

De nieuwe Etos Sunny Breeze is vanaf nu verkrijgbaar in de Etos-winkels.

Ben je benieuwd naar de Etos Sunny Breeze eau de toilette?

 

Liefs Liset

 

Dit artikel bevat een product dat beschikbaar is gesteld door een merk of bedrijf.

12 Reacties

 1. 3 juli 2017 / 14:03

  Dat de geur niet zo lang blijft zitten heeft gewoon met het feit dat het een eau de toilette is te maken. In België heb je een tv-programma ‘voor hetzelfde geld’ die dat eens getest heeft wat het verschil in prijzen tussen parfums en eau de toilette nu eigenlijk is. Best interessant.
  Leuk artikel trouwens, als een van mijn flesjes leeg is heb ik weer iets om in te ‘investeren’ ;).

 2. 3 juli 2017 / 16:29

  Ja, ben benieuwd! Er zijn ook veel geurtjes die veranderen als je ze met warm weer draagt. Ben erg benieuwd naar deze en de prijs is super. Ideaal om even te proberen. Goeie tip!

 3. 3 juli 2017 / 21:18

  Ik ken deze geur niet. Ik ben sowieso altijd heel trouw aan mijn standaard luchtjes maar probeer ook te minderen. Wil mijn hormoonspiegel minder verstoren…lastig nog 😉

 4. 3 juli 2017 / 21:26

  Dat klinkt goed! Jammer dat je hem niet zo lang blijft ruiken, maar de prijs maakt hem wel weer de moeite waard.

 5. 3 juli 2017 / 22:18

  Het lijkt me een fijn geurtje. Jammer dat het na 2 uurtjes uitwerkt, maar voor die prijs ia het geen probleem.
  Wel goed dat het goed voor een gevoelige huid is.

 6. Jeanelle
  16 juli 2017 / 12:20

  Aanrader voor de zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.