Budget tip! | Miss Sporty INSTA Glow blusher en Mosaic Powder + NYC Mosaic Color Wheel

I know, it’s been a long time…Afgelopen week was ik even niet zo actief op mijn blog, maar ik ben er weer! Ik trap gelijk maar af met een hele fijne budget tip; namelijk deze fijne Miss Sporty INSTA Glow blusher, een INSTA Glow Mosaic powder en de NYC Color Wheel. Waarom ze zo fijn zijn? Kijk maar mee!

Miss Sporty INSTA Glow Mosaic Powder – €4,49 

Is het geen plaatje? Ik was gelijk al enorm benieuwd naar dit gezichtspoeder. Hij is bedoeld om je foundation mee af te poederen en tegelijk te zorgen voor een mooie glow. Ik vind zo’n matte, poederige finish persoonlijk niet zo mooi, het ligt er dan te dik op, dus ik was hier erg benieuwd naar.

Maar het belooft ook je gezicht op te halen, meer op te laten lichten en je huid te corrigeren. Dat doet het onder andere door het gebruik van de groene poederblokjes die roodheden neutraliseert. De witte blokjes geven je huid een mooie glans en creëert een oplichtend effect, waar de huidskleurige blokjes je juist een gezonde teint geven. Al met al klinkt dit goed!

De kleur heet 001 Luminous Light. Nu heb ik ook een swatch op mijn hand van het poeder gemaakt, maar hier zie je niet veel van terug op de foto. In het ‘echt’ zie ik een transparante poeder, met een hele subtiele glans. Absoluut geen highlighter-effect, maar wel die mooie glow.

Op bovenstaande foto draag ik de Miss Sporty INSTA Glow Mosaic Powder over mijn hele gezicht. Wat ik vooral merk is dat mijn huid echt zo’n glow from within heeft. Het straalt en laat mijn foundation goed zitten. Dit effect vind ik mooi! De afgelopen weken draag ik deze poeder dan ook non-stop. Ik ben fan!

NYC Color Wheel Mosaic Face Powder in Pink Cheek Glow – €4,99

Alweer zo’n leuk dessin! Ik weet het niet, maar ik heb hier zelf een enorme zwak voor. Het pakt me direct! De Color Wheel Mosaic Face Powder wordt omschreven als een transparante en zachte, geperste poeder die bestaat uit vier op elkaar afgestemde tinten. Samen mengen deze tinten zich tot één perfecte tint die je huidtint in balans brengt en verbetert. Daarnaast geeft het poeder je huid een matte finish en worden poriën en lijntjes minder zichtbaar.

Nu ben ik wel een beetje sceptisch met deze vrolijke kleuren zo bij elkaar. Het lijkt me denk ik niet zo’n goed idee om deze kleuren over je hele gezicht heen te swiepen. Maar dat zullen we zo zien bij de swatch!

Prachtig vind ik hem! Ik denk dat ik hem zelf eerder als blush zou gebruiken. De swatch zie je verderop in dit artikel.

Miss Sporty INSTA Glow Blusher in 002 Radiant Mocha – €3,59

Nou, ik kan je zeggen dat ik dus allemaal heel erg blij word van deze producten. Dit pareltje is de INSTA Glow blusher in de kleur 002 Radiant Mocha. Het patroontje laat het er luxe uitzien en ook de kleur spreekt me zo op het eerste gezicht aan.

De blusher belooft je een instant gezond blosje te geven en een heldere, oplichtende wangetjes. Dat wil ik wel hoor!

De kleur 002 Radiant Mocha is een oudroze tint met een warme gloed erin verwerkt. Dit zijn mijn favoriete finishes qua blushes, het geeft namelijk zo’n mooi natuurlijk effect en laat je gezicht echt stralen.

Links zie je de Miss Sporty INSTA Glow blusher in 002 Radiant Mocha en rechts zie je de NYC Color Wheel Mosaic Face Powder in Pink Cheek Glow. Je ziet duidelijk dat de Miss Sporty blush (links) een warme toon heeft en de NYC Face Powder (rechts) een koele ondertoon heeft.

En over de NYC Color Wheel Mosaic Face Powder; die zou ik dus echt niet over mijn hele gezicht doen! Dit lijkt me overduidelijk een kleur die je als blush zou gebruiken, haha.

Omdat de warme kleur van de Miss Sporty INSTA Glow blusher het beste bij mijn warme ondertoon past, heb ik er voor gekozen om deze op mijn wangen aan te brengen. Het resultaat is een natuurlijke, oudroze glans op mijn wangen die ik er heel mooi uit vind zien voor overdag. Hij is echt heel mooi voor deze prijs!

Natuurlijk had ik het al een beetje verklapt aan het begin van het artikel, maar ik kan je deze producten allemaal aanraden. Mijn grote voorkeur gaat naar de Miss Sporty INSTA Glow blusher en de INSTA Glow Mosaic Powder, die gebruik ik al een tijdje iedere dag en vind ik gewoon heel fijn!

Miss Sporty is verkrijgbaar bij Etos en NYC kun je kopen bij Kruidvat.

Wat vind jij van deze producten? 

 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

15 Reacties

  • Liset
   Auteur
   26 juli 2017 / 09:28

   Ja, ze zien er mooi uit hè?! Het patroontje blijft intact! Het is geen overspray, tot op de bodem zitten de kleurtjes en het gaat dus niet mengen of vervagen.

 1. 26 juli 2017 / 09:10

  Oooh, die zien er inderdaad super uit! Ik zou ze ook meteen kopen!

 2. 26 juli 2017 / 10:40

  Wat een mooie en fijne producten! Staat je ook erg goed!

 3. 26 juli 2017 / 11:52

  het mozaïek poeder heb ik ook en vind ik een prima product. de kleur van Miss Sporty INSTA Glow blusher in 002 Radiant Mocha vind ik erg mooi, vooral in de zomer als je net iets bruiner bent

 4. 26 juli 2017 / 16:17

  Wat een vrolijke blokjes! Het klinkt ook alsof het product fijn is, maar alleen al van het uiterlijk wordt ik blij!

 5. 26 juli 2017 / 16:47

  Ik heb de blushes ook gehad maar helaas moest ik ze wegdoen omdat ze niet dierproefvrij zijn

 6. 27 juli 2017 / 07:16

  De blushers zijn echt prachtig. Maar de eerste poeder… Hmm nee die zou ik niet aanschaffen.

 7. 27 juli 2017 / 17:15

  Ziet er mooi uit! Het merk miss Sporty roept bij mij altijd wat jeugdsentiment op.. Dit zit hem dan vooral in de nagellak.. Had er vroeger zoveel van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.